outmc 1 Zgłoś post Napisano Lipiec 18, 2009 witam Potrzebuje wydajnego vpsa , oto czego szukam. Procesor : najlepiej bez limitu ( aktualnie generuje do 25% obciążenia ) Pamięć: 512 mb Dysk : 5-10 GB Transfer : 100-150 GB System : dowolny Lokalizacja : dowolna ( najlepiej polski pośrednik jeśli serwer jest za granicą ) Test serwer : 5-7 dni Cena : 150-180zł brutto miesięcznie , nie więcej. Oferty tylko tutaj, żadne PW W cenie oczekuję również : pomoc podstawowa, serwer gotowy do działania, panel DA Czytałem oferty reklamujących się tutaj firm dlatego z góry zaznaczam : stawiam na jakość i szybkość działania Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
www.ionic.pl 535 Zgłoś post Napisano Lipiec 18, 2009 witamPotrzebuje wydajnego vpsa , oto czego szukam. Procesor : najlepiej bez limitu ( aktualnie generuje do 25% obciążenia ) Pamięć: 512 mb Dysk : 5-10 GB Transfer : 100-150 GB System : dowolny Lokalizacja : dowolna ( najlepiej polski pośrednik jeśli serwer jest za granicą ) Test serwer : 5-7 dni Cena : 150-180zł brutto miesięcznie , nie więcej. Oferty tylko tutaj, żadne PW W cenie oczekuję również : pomoc podstawowa, serwer gotowy do działania, panel DA Czytałem oferty reklamujących się tutaj firm dlatego z góry zaznaczam : stawiam na jakość i szybkość działania Managed VPS w Polsce ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
outmc 1 Zgłoś post Napisano Lipiec 18, 2009 hmm zbyt duże róznice między pakietem 1 a 2 i w cenie i w parametrach Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
jarek 4 Zgłoś post Napisano Lipiec 18, 2009 Test serwer : 5-7 dni hmm... a może miesiąc? + butelka jack'a gratis? hmm ? ..... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
outmc 1 Zgłoś post Napisano Lipiec 18, 2009 jarek po co sie oddzywasz ? masz ofertę dla mnie ? nie ? to dziękuję . 5 dni zazwyczaj dają firmy a bede miał pewność po teście czy warto czy nie . dziękuję za uwagę Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
www.ionic.pl 535 Zgłoś post Napisano Lipiec 18, 2009 jarek po co sie oddzywasz ? masz ofertę dla mnie ? nie ? to dziękuję .5 dni zazwyczaj dają firmy a bede miał pewność po teście czy warto czy nie . dziękuję za uwagę dla vpsa managed ciężko dać test ponieważ każdy klient ma inne wymagania i ktoś musi skonfigurować maszynę - a to już godziny robocze które nie są raczej oddawane za darmo Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
outmc 1 Zgłoś post Napisano Lipiec 18, 2009 hmmm rozumiem , czyli nic bez testu nie dostanę ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
outmc 1 Zgłoś post Napisano Lipiec 18, 2009 czy ja wiem... brać pod uwagę ovh gdy stawiam na wydajność ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
www.ionic.pl 535 Zgłoś post Napisano Lipiec 18, 2009 czy ja wiem... brać pod uwagę ovh gdy stawiam na wydajność ? na test to raczej tylko firmy dają rootvps - managed się osobiście nie spotkałem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
outmc 1 Zgłoś post Napisano Lipiec 19, 2009 co do dedyka to jasne że nikt nie udostępni tzn żadna firma ale może jakaś osoba prywatna ma "coś" działającego , wolno stojącego do odstąpienia Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Johan 0 Zgłoś post Napisano Lipiec 22, 2009 Ja ostatnio poszukiwałem czegoś szczególnego pod kilkoma względami. http://www.webhostingtalk.pl/index.php?showtopic=19451 Przeglądając forum trafiłem na to: http://www.webhostingtalk.pl/index.php?showtopic=19445 Skontaktowałem się z tą firmą (Tensor) i dostałem jaila na testy na 2 tygodnie. Na razie nie mam żadnych zastrzeżeń. Z tym, że nie jest to firma zajmująca się hostingiem dla wszystkich a outsourcingiem. Serwer służy tylko do obsługi poczty i www ich klientów i nie sądze by mieli jakikolwiek panel. Kwota na jaką z nimi się umówiłem to 120 netto miesięcznie przy umowie na czas nieokreślony. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
marekxbx 71 Zgłoś post Napisano Lipiec 22, 2009 Test pewnie da się załatwić tylko szerzej musisz opisać do czego szukasz i jakiej pomocy oczekujesz w jakim zakresie. http://hitme.net.pl/promo.php Oferta PROMO #1 z DA + kupon google o wartości 200zł Przestrzeń dyskowa: 50 GB Pamięć gwarantowana: 512 MB Pamięć operacyjna: do 1024 MB Zegar procesora: 65% - do 1600 MHz Miesięczny limit transferu: 500 GB 2 publiczne adresy IP Lokalizacja: Polska, Gdańsk Dostęp root Możliwość instalowania własnego oprogramowania Autorski panel administracyjny reinstall/reboot w języku polskim Automatyczna aktywacja po pierwszej płatności! Panel DirectAdmin + pierwsza konfiguracja php + mysql miesięcznie: 99 zł netto miesięcznie Mamy kilka licencji DA wolnych więc jest możliwy test. Zapraszam do kontaktu marek@hitme.pl Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach