R@fi 64 Zgłoś post Napisano Lipiec 18, 2009 Witam mam takie pytanie czy jest możliwość sformatowania maszyny dedykowanej , jeśli tak to jaką komenda Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
MasterNETpl 100 Zgłoś post Napisano Lipiec 18, 2009 Tak czytam Twoje posty i się zastanawiam czy Ty sobie jaja robisz czy na prawdę nie szukasz informacji już istniejących? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
d.v 1409 Zgłoś post Napisano Lipiec 18, 2009 Chłopak ma bana u wujka Gugla. Albo nie umie z niego korzystać. Pomogę: http://www.google.pl/intl/pl/help/basics.html Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
R@fi 64 Zgłoś post Napisano Lipiec 18, 2009 Tak czytam Twoje posty i się zastanawiam czy Ty sobie jaja robisz czy na prawdę nie szukasz informacji już istniejących? Chłopak ma bana u wujka Gugla. Albo nie umie z niego korzystać.Pomogę: http://www.google.pl/intl/pl/help/basics.html Adrian z pełnym szacunkiem do Ciebie ale po to są fora aby dyskutować na dany temat i też sobie wzajemnie pomagać Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
MasterNETpl 100 Zgłoś post Napisano Lipiec 18, 2009 Nie nazwałbym dyskusją Twoje pytanie Na prawdę warto czasem się wysilić i samemu poszukać odpowiedzi na swoje pytania które są w niezliczonych ilościach. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Linux 0 Zgłoś post Napisano Lipiec 18, 2009 Z samym formatowaniem nie ma problemu, np. fdisk. Gorzej jak będziesz chciał zainstalować jakiś system na nowo, wtedy będzie Ci potrzebny kvm albo coś w ten deseń. Chyba że możesz zrobić to z panelu obsługi serwera, ale wtedy nie widzę sensu formatowana dysku ;f. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
R@fi 64 Zgłoś post Napisano Lipiec 18, 2009 tzn może inaczej czy da się sformatować maszynę poprzez SSH?? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Linux 0 Zgłoś post Napisano Lipiec 18, 2009 Z samym formatowaniem nie ma problemu, np. fdisk. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
R@fi 64 Zgłoś post Napisano Lipiec 18, 2009 kurcze bo niewiem co mam robic zainstalowalem direct admina pod koniec w konsoli wyświetliły mi sie dane administracyjne próbuje sie zalogowac na ftp i nie moge Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Linux 0 Zgłoś post Napisano Lipiec 18, 2009 Już Ci to pisałem, wynajmij admina. Widzę że nie ogarniasz nic z linuksa a za wszelką cenę chcesz mieć wszystko na cacy za darmo. Albo się zacznij uczyć (podstawa to analiza logów i UŻYWANIE GOOGLE), albo płacić. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
www.ionic.pl 535 Zgłoś post Napisano Lipiec 18, 2009 kurcze bo niewiem co mam robic zainstalowalem direct admina pod koniec w konsoli wyświetliły mi sie dane administracyjne próbuje sie zalogowac na ftp i nie moge ziewam apt-get remove proftpd cd /usr/local/directadmin/custombuild && ./build update && ./build proftpd Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kaczy 0 Zgłoś post Napisano Lipiec 18, 2009 Albo się zacznij uczyć (podstawa to analiza logów i UŻYWANIE GOOGLE), albo płacić. Myślę, iż można to uznać za dobre zakończenie tematu. Proponuję, aby jakiś moderator przeniósł cały temat do kosza- samo nazwanie tematu (nie zagłębiając się w treść) wskazuje na to, iż powinien się on tam znaleźć już po pierwszym poście autora. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach