nib1 1 Zgłoś post Napisano Lipiec 18, 2009 Administratorem i wykonawcą całego serwisu jestem Ja Zapraszam 12:44:56 Poszukujesz darmowego i dobrego hostingu for dyskusyjnych dla swojego sojuszu, klanu lub innej działalności? Oferujemy bez awaryjny hosting for opartych na silniku MyBBoard wraz z masą zainstalowanych pluginów/wtyczek i stylami. Nic nie musisz instalować! Brak złośliwych reklam! Panel Administratora do twojej dyspozycji! Załóż swoje profesjonalne forum na skrypcie MyBB ! To trwa tylko kilka sekund ! http://www.eloforum.pl Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
d.v 1409 Zgłoś post Napisano Lipiec 18, 2009 Myślałem, że idea darmowych hostów forumowych umarła lata temu, a tu proszę - żyje i się rozwija BTW, GyniO, czemu posługujesz się dwoma loginami na forum? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
nib1 1 Zgłoś post Napisano Lipiec 18, 2009 Jestesm wspol-zalozycielem Jest dwoch adminow Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
d.v 1409 Zgłoś post Napisano Lipiec 18, 2009 Administratorem i wykonawcą całego serwisu jestem Ja Design: GyniO | Code: GyniO Czyli oficjalnie zmontował wszystko GyniO, a Ty jesteś (niezbyt) cichym wspólnikiem? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
nib1 1 Zgłoś post Napisano Lipiec 18, 2009 ojj tam tekst przygotowany na rozreklamowanie forum Ogolnie jest nas dwoch, tak by sie sytuacja kreowala, a co do stopki to jest akurat Code-pociecie layoutu i lay zrobiony tez przez Gynia Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach