R@fi 64 Zgłoś post Napisano Lipiec 18, 2009 witam zainstalowałem direct admina lecz nie spisalem danych do aminki po zakończeniu instalacji .Wiem ze sa zapisane w którymś z plików lecz nie wiem gdzie moze ktos pomoc ?? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
webh.pl 229 Zgłoś post Napisano Lipiec 18, 2009 Po zalogowaniu na VPS_a jako root wydaj polecenie: passwd admin Zostaniesz wtedy poproszony o podanie nowego hasła. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
m.p 0 Zgłoś post Napisano Lipiec 18, 2009 http://www.directadmin.com/forum/showthread.php?t=20961 prawdopodobnie jest to plik /usr/local/directadmin/scripts/setup.txt Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
R@fi 64 Zgłoś post Napisano Lipiec 18, 2009 Po zalogowaniu na VPS_a jako root wydaj polecenie: passwd admin Zostaniesz wtedy poproszony o podanie nowego hasła. nie nie to nie oto chodzi gdzies w pliku po ukonczeniu instalacji zapisuja sie koncowe dane czyli login do glownej bazy i hasło tylko zapomnialem gdzie ;/ http://www.directadmin.com/forum/showthread.php?t=20961 prawdopodobnie jest to plik /usr/local/directadmin/scripts/setup.txt dzięki kolego browarek dla ciebie za moment będę miał kolejne pytanie w dziale piaskownica Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
webh.pl 229 Zgłoś post Napisano Lipiec 18, 2009 Podałem rozwiązanie które zmienia hasło... pytałeś tylko o passy do admina DA. Nie było mowy o danych do MySQL-a ;-) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
regdos 1848 Zgłoś post Napisano Lipiec 18, 2009 Podałem rozwiązanie które zmienia hasło... pytałeś tylko o passy do admina DA. Nie było mowy o danych do MySQL-a ;-) Kompletnie nie na temat, kolega pytał nie o to jak zmienić hasło w linuxie tylko gdzie DA zapisuje raport z instalacji. @lolek Po skończonej instalacji DA zapisje info o które pytałeś w pliku /var/log/directadmin/install.log Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
webh.pl 229 Zgłoś post Napisano Lipiec 18, 2009 Dobra, to już nie jest ważne :-) Ja inaczej zrozumiałem ten temat... dobrze, że autor otrzymał odpowiedź taką jaką oczekiwał :-) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach