Gość Stasiu Zgłoś post Napisano Lipiec 17, 2009 Zauważyłem że padło vanica.pl , a wraz z tym hostingiem kilka for które znałem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
m.p 0 Zgłoś post Napisano Lipiec 17, 2009 czy mi się wydaje, czy nie ma danych na ich stronie? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
MasterNETpl 100 Zgłoś post Napisano Lipiec 17, 2009 czy mi się wydaje, czy nie ma danych na ich stronie?Nie ma. Działa Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Stasiu Zgłoś post Napisano Lipiec 17, 2009 Nie ma. Działa pad trwał mniejwięcej od 11 do 19 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
krzychoooo 0 Zgłoś post Napisano Lipiec 26, 2009 Znowu padła vanica.pl Czy ktoś zna do tej firmy telefon? Emaile się odbijają. ? ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
regdos 1848 Zgłoś post Napisano Lipiec 26, 2009 Znowu padła vanica.plCzy ktoś zna do tej firmy telefon? Emaile się odbijają. Jak stron anie działa to chyba normalne, ze odbija. A zresztą co sie dziwić, brak NIP-u, REGONU, adresu innych danych. Szukanie (myślenie) nie boli - http://74.125.77.132/search?q=cache:0PZY6e...ting-firma.html Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Edart 239 Zgłoś post Napisano Lipiec 27, 2009 coś mi się obiło że do kupienia jest Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Przemysław Kozłowski 0 Zgłoś post Napisano Lipiec 27, 2009 Jak stron anie działa to chyba normalne, ze odbija. Co ma http do smtp? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
matt 0 Zgłoś post Napisano Lipiec 27, 2009 Tyle samo liter? (sorry nie moglem sie powstrzymac) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Marek607 655 Zgłoś post Napisano Lipiec 27, 2009 strona mojego znajomego co ma tam hosting dziala. Mają bardzo szybkie bazy danych - u mnie tabele do bazy wgrały się w 3 sekundy a u nich wgrywały się 5 minut......................... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
lucaspl 18 Zgłoś post Napisano Sierpień 4, 2009 Tu znajdziecie odpowiedź na nurtujące Was pytanie -> KLIK Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
www.ionic.pl 535 Zgłoś post Napisano Sierpień 4, 2009 Aktualnie obsługuje prawie 130 klientów ^^ 18k ... chyba im się coś pomyliło ... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Edart 239 Zgłoś post Napisano Sierpień 4, 2009 ^^ 18k ... chyba im się coś pomyliło ... nie chyba tylko na pewno Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach