4r73k 0 Zgłoś post Napisano Lipiec 17, 2009 Witajcie. Mam zamiar postawić forum prawdopodobnie na phpbb3 (wyczytałem, że jest wydajny), będzie przebywać na nim średnio 20 osób online. Raz na jakiś czas ta liczba może zwiększać się do nawet 50 (parę godzin). Jaki skrypt i serwer proponujecie do tego projektu? Z góry dziękuje za odpowiedzi. Pozdrawiam Artur Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
marczak 0 Zgłoś post Napisano Lipiec 17, 2009 ja bym Ci proponowal albo phpbb3, lub myBB Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
4r73k 0 Zgłoś post Napisano Lipiec 17, 2009 Raczej postawię na phpBB3, aczkolwiek zależy mi teraz na dobrym doborze serwera. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ramelof 0 Zgłoś post Napisano Lipiec 17, 2009 Możesz zacząć od linuxpl.com Za 48,80 zł na rok masz 2 GB i 20 GB transferu + darmowe ssh + darmowa domena .info Jak się zdecydujesz do możesz jako polecającego wpisać nick: kermit Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
4r73k 0 Zgłoś post Napisano Lipiec 17, 2009 I wystarczy mi taki właśnie serwer? Nie wygonią mnie po miesiącu za zbyt duże zużycie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Islington 0 Zgłoś post Napisano Lipiec 17, 2009 Zapraszam do zapoznania się z naszą ofertą, na forum wystarczy pakiet Mini za 45 zł za rok a w razie czego w każdej chwili można zmienić pakiet na wyższy. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Jarosław Szmańda 42 Zgłoś post Napisano Lipiec 17, 2009 Mybb albo FluxBB Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach