scz 0 Zgłoś post Napisano Lipiec 16, 2009 Witam. ma ktoś może fax? potrzebuje jedną stronę wysłać a jakoś nigdzie nie ma taniego faxu pre-paind Jak by dla kogoś by nie było problemem wysłać fax przez internet bądź swój zwykły był bym wdzięczny i z pewnością bym się odwdzięczył. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
MasterNETpl 100 Zgłoś post Napisano Lipiec 16, 2009 Przez m-c za free http://www.ipfon.pl/ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
scz 0 Zgłoś post Napisano Lipiec 16, 2009 tam nie jest wcale za free. Tylko odbiór. A jedną stronę jak chce wysłać pewnie się znajdzie ktoś życzliwy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Zgłoś post Napisano Lipiec 16, 2009 Tzn. ja nie rozumiem.. na pocztę się nie chce przejść czy szkoda paru groszy? heh Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
scz 0 Zgłoś post Napisano Lipiec 16, 2009 Na poczcie byłem powiedzieli że kto teraz używa faksu? obecnie nie mają. A kilku groszy na wysyłkę mi nie szkoda nawet te kilka groszy mogę oddać tej os. która mi wyśle. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
beliq 442 Zgłoś post Napisano Lipiec 16, 2009 Nie ma problemu. Mogę Ci wysłać ten faks. Wyślij mi info via PW. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość nrm Zgłoś post Napisano Lipiec 16, 2009 Na poczcie byłem powiedzieli że kto teraz używa faksu? obecnie nie mają. ROTFL. Powiedzieli Ci którzy wysyłają TELEGRAMY za 20 zł. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
scz 0 Zgłoś post Napisano Lipiec 16, 2009 Poszło PW do bellerofont'a Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Jarosław Szmańda 42 Zgłoś post Napisano Lipiec 16, 2009 Też mam jeśli trzeba. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
scz 0 Zgłoś post Napisano Lipiec 16, 2009 jak bellerofont się rozmyśli to napisze Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kaczy 0 Zgłoś post Napisano Lipiec 17, 2009 jak bellerofont się rozmyśli to napisze Jestem dziś w rozjazdach i pewnie już Ci się udało wszystko załatwić- ale jakby coś (na przyszłość) to możesz pisać również do mnie. P.S. Wbrew temu co Ci powiedzieli na poczcie- faks to nadal jeszcze bardzo często używany sposób komunikacji pomiędzy firmami, powszechnie spotykany/stosowany choćby w urzędach, itd. Może sam nie korzystam z niego zbyt często, ale przy kontaktach z pewną grupą klientów jest bardzo przydatny. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
scz 0 Zgłoś post Napisano Lipiec 18, 2009 Bardzo dziękuje za pomoc Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
m.p 0 Zgłoś post Napisano Lipiec 18, 2009 jakby ktoś w przyszłości potrzebował to też mam mam często kontakt z kimś posiadającym firmę sprzedającą sprzęt medyczny i dosyć często fax jest wykorzystywany np do wysyłania zamówień - w sumie większość szpitali korzysta w prawie wszystkich sytuacjach z faksu jako sposobu przekazywania informacji Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
scz 0 Zgłoś post Napisano Lipiec 18, 2009 jak będę potrzebował to się zgłoszę. Na razie poczekam aż bell odpowie mi czy wysłał fax czy nie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach