asusek 0 Zgłoś post Napisano Lipiec 14, 2009 Witam, Poszukuję skryptu sieci reklamowej tak jak np novem czy afilo, tylko płatne (no chyba, że jest jakiś open source bardzo dobry), jeśli nie znalazłby się taki podobny do tych w/w sieci to może być: oferujący tylko reklamy tekstowe czyli linki. Dziękuję Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
scz 0 Zgłoś post Napisano Lipiec 16, 2009 podpowiem Ci nie ma nic dobrego ;P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
asusek 0 Zgłoś post Napisano Lipiec 18, 2009 jakieś zagraniczne? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
scz 0 Zgłoś post Napisano Lipiec 18, 2009 Tak na prawdę nie ma nic dobrego i gotowego a jak otworzysz na takim gotowcu to Ciebie wyśmieją. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Misiek08 285 Zgłoś post Napisano Lipiec 28, 2009 OpenX (dawniej phpAdsNew) Używam, jest ok. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ktoś 0 Zgłoś post Napisano Lipiec 28, 2009 OpenX (dawniej phpAdsNew)Używam, jest ok. Funkcjonalnie jest ok, tyle że dziurawy strasznie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ktoś 0 Zgłoś post Napisano Lipiec 28, 2009 Hmm, jeszcze mi wpadło do głowy, google oferuje taką usługę bezpłatnie. Tylko, że adblocki to zjadają bezlitośnie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
noodly 0 Zgłoś post Napisano Sierpień 12, 2009 Ja uzywam na kilku stronkach OpenX i polecam ale do powaznych zastosowań .... nie wiem jak z targetowaniem, geolokalizacja trzeba by przetestować jak to działa. Najlepiej wg. mnie na tym serwowac reklamy CPC i CPM z innymi typami moze byc problem. Sprawdz sobie: - adocean.pl - tego uzywa np. Adnet - bbelements.com - tego uzywa arbo media i inne polskie agencje Jak nie to zlec napisanie Btw. moj 100 post )) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach