armin 0 Zgłoś post Napisano Lipiec 14, 2009 witam szukam hostingu VPS. Moje wymagania: -> nielimitowany transfer -> Dysk +15GB -> cena miesięczna: Nie większa niż 30$/miesiąc. pozdrawiam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
marczak 0 Zgłoś post Napisano Lipiec 14, 2009 może coś wiecej powiesz? Jakie parametry procka, ile ram, jaka lokalizacja ?? I odnośnie łącza ?? jakie wymagane ?? bo tylko napisałeś, że nie limitowany transfer ;> Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kriss 3 Zgłoś post Napisano Lipiec 14, 2009 wez sobie kimsufi L w ovh zmiescisz sie w 30$ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość RuFiK Zgłoś post Napisano Lipiec 14, 2009 w pl cos takiego nie dostaniesz .. tylko i wylacznie za granicami Polski. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
armin 0 Zgłoś post Napisano Lipiec 14, 2009 spoko, kimsufi - strasznie tanio i to dedyki ; D super, dzięki za pomoc ^^ pozdrawiam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
d.v 1409 Zgłoś post Napisano Lipiec 14, 2009 Jak to nie dostanie w Polsce? A budgetvps.pl? VPS z nielimitowanym transferem za 62PLNy. Tyle, że kabelek 1mbps, więc więcej niż 300GB miesięcznie i tak nie wyciągnie... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Niq 0 Zgłoś post Napisano Lipiec 14, 2009 Jak to nie dostanie w Polsce? A budgetvps.pl? VPS z nielimitowanym transferem za 62PLNy. Tyle, że kabelek 1mbps, więc więcej niż 300GB miesięcznie i tak nie wyciągnie... I właśnie dlatego często błędem jest pisanie, że ma być nieograniczony transfer... Co komu z takiego, jeśli łącze marne. Z dobrymi łączami to głównie Niemcy - na Host Europe możesz zerknąć. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
d.v 1409 Zgłoś post Napisano Lipiec 15, 2009 Mnie osobiście w hosteurope odpycha strona w języku niemieckim (nie, żebym coś do Niemców miał, po prostu z lenistwa się ich języka nie nauczyłem). Przyznać jednak muszę, że ofertę mają interesującą. Nie wie ktoś może jak wygląda u nich kontakt z supportem w języku starożytnych Brytów? Są problemy, czy idzie się z nimi dogadać? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Niq 0 Zgłoś post Napisano Lipiec 15, 2009 Mnie osobiście w hosteurope odpycha strona w języku niemieckim (nie, żebym coś do Niemców miał, po prostu z lenistwa się ich języka nie nauczyłem). Przyznać jednak muszę, że ofertę mają interesującą. Nie wie ktoś może jak wygląda u nich kontakt z supportem w języku starożytnych Brytów? Są problemy, czy idzie się z nimi dogadać? Byłoby miło, jakby stronę w końcu zrobili w języku angielskim również, świadcząc przecież usługi na cały świat, ale... Jeśli chodzi o kontakt, to nigdy nie miałem problemów z ich odpowiedziami / reakcją w języku angielskim. Przy wysyłaniu 'ticketów' w ich panelu klienta sprawdzają już, w jakim jest języku i respond-mail też w takim odpowiada. Coraz więcej newsletterów i informacji w FAQ też piszą po angielsku dodatkowo. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
altero 0 Zgłoś post Napisano Lipiec 15, 2009 witamszukam hostingu VPS. Moje wymagania: -> nielimitowany transfer -> Dysk +15GB -> cena miesięczna: Nie większa niż 30$/miesiąc. pozdrawiam Sprawdzałeś ofertę http://swtech.ie/vps.html ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
robert bauhaus 0 Zgłoś post Napisano Lipiec 27, 2009 Jak to nie dostanie w Polsce? A budgetvps.pl? VPS z nielimitowanym transferem za 62PLNy. Tyle, że kabelek 1mbps, więc więcej niż 300GB miesięcznie i tak nie wyciągnie... Jezu, tylko nie budgetvps.pl - oni nie mają do tego supportu. W sensie supportu, który odpowiada na pytania nie związane z administracją, tylko np. awarią albo billingiem. Szkoda nerwów. OVH Kimsufi - słaba wydajność dysku / macierzy. Wiele razy było tu dyskutowane. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach