krk 2 Zgłoś post Napisano Lipiec 14, 2009 Witam Potrzebuję spolszczenie do wersji DA 1.33.7 obecnie mam spolszczone menu ale po aktualizacji z 6 do 7 nie wyświetlają się Polskie Ikony. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Hekko.pl 239 Zgłoś post Napisano Lipiec 14, 2009 Jest to to samo spolszczenie co do poprzednich wersji, po prostu aktualizacja nadpisała Ci plik ze zmiennymi dla polskich ikonek. Musisz dodać je ponownie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
krk 2 Zgłoś post Napisano Lipiec 17, 2009 Jest to to samo spolszczenie co do poprzednich wersji, po prostu aktualizacja nadpisała Ci plik ze zmiennymi dla polskich ikonek. Musisz dodać je ponownie. zrobiłem tak jak napisałeś ale dalej to samo ;/ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
matt 0 Zgłoś post Napisano Lipiec 17, 2009 Musiales cos nie tak zrobic, poniewaz tak jak napisal hekko spolszczenie pasuje i do nowej wersji. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
zoozool 0 Zgłoś post Napisano Lipiec 17, 2009 Mam ten sam problem, polskie grafiki mam, lecz nie wyświetla mi górnych ikon Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
MasterNETpl 100 Zgłoś post Napisano Lipiec 17, 2009 Sprawdź ścieżki dostępów otwierając kod źródłowy strony oraz czy w tej lokalizacji znajdują się takie pliki. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
www.ionic.pl 535 Zgłoś post Napisano Lipiec 17, 2009 Sprawdź ścieżki dostępów otwierając kod źródłowy strony oraz czy w tej lokalizacji znajdują się takie pliki. UPdate DA zawsze nadpisuje plik files_user trzeba poprostu poprawić i będzie ok, oczywiscie upewnij się czy pliki z ikonami znajduja sie w ktalogu skinów. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach