neon103 0 Zgłoś post Napisano Lipiec 13, 2009 Witam, prowadzę firmę pozycjonerską i ze względu na szybki rozwój potrzebuję dodatkowe konta wirtualne na różnych IP. Prosiłbym o podanie na adres e-mail (neonex.hosting#gmail.com) lub PW adresy IP jakie możecie zaoferować. Interesują mnie konta wirtualne min. 1 gb / 4 gb w cenie 50 zł netto / rok. Obecnie potrzebuję około 30 takich kont. Z prywatnych testów wnioskuję, że nie interesesują mnie adresy IP numerek po numerku np: xx.xx.xx.01, xx.xx.xx.02 ... xx.xx.xx.09, ponieważ dla wyszukiwarki to jest identyczny adres. Najbardziej zależałoby mi na jak największych różnicach. Jeżeli posiadasz różnicę 10 oczek: xx.xx.xx.00, xx.xx.xx.10, xx.xx.xx.20 ... xx.xx.xx.90 to też chętnie skorzystam. Prawdopodobnie skorzystam z każdej oferty, jeżeli adres będzie inny niż mam obecnie. Proszę o wysłanie mi od razu jakie IP udostępniacie, ile kont i jaki rabat. Płatne gotówką. Konta nie będą przeciążone. Pozdrawiam Damian Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Edart 239 Zgłoś post Napisano Lipiec 13, 2009 co prawda masz chyba u mnie już koło setki ale jak coś jeszcze 1o nówek jeszcze się znajdzie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
neon103 0 Zgłoś post Napisano Lipiec 14, 2009 Będą inne jak obecne i spełniają warunki to chętnie kupię. Edycja: już 14 kont kupiłem poprzez PW, maile - czekam dalej na oferty. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach