Marcinn100011 0 Zgłoś post Napisano Lipiec 12, 2009 Witam, jestem aktualnie zagranicą (holandia) i poszukuje internetowej telewizji (polskiej) najlepiej żeby były takie kanały jak tvp, polsat czy tvn. pewnie trzeba kupić jakiś sprzęt i do tego coś płacić za tą telewizje? ;p proszę o pomoc. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Active-Hosting Zgłoś post Napisano Lipiec 12, 2009 Witam, jestem aktualnie zagranicą (holandia) i poszukuje internetowej telewizji (polskiej) najlepiej żeby były takie kanały jak tvp, polsat czy tvn. pewnie trzeba kupić jakiś sprzęt i do tego coś płacić za tą telewizje? ;p proszę o pomoc. W internecie to nie wiem czy są jakieś kanały kiedyś działał program watch TV i można było oglądać przez neta kilka kanałów PL sprawdź to. Można też zrobić tuner + sharing lub tuner na PCie + sharing i oglądać. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Marcinn100011 0 Zgłoś post Napisano Lipiec 12, 2009 W internecie to nie wiem czy są jakieś kanały kiedyś działał program watch TV i można było oglądać przez neta kilka kanałów PL sprawdź to.Można też zrobić tuner + sharing lub tuner na PCie + sharing i oglądać. ile kosztuje gdzieś taki tuner, i gdzie go mogę kupić? można prosić jakiś link? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Marcinn100011 0 Zgłoś post Napisano Lipiec 12, 2009 czy może być taki http://allegro.pl/item680678943_hit_dm_500...00s_linbox.html ? i można gdzieś znaleźć jakiś opis tego sharingu ? jak to wszystko zrobić Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Active-Hosting Zgłoś post Napisano Lipiec 12, 2009 tuner kolego to taki aby miał LAN bo to potrzebne dla sharing http://allegro.pl/item679953631_dm500s_lin...00s_gwaran.html lub http://allegro.pl/item680784640_globo_opti...an_gratisy.html jeżeli do PC to taki http://allegro.pl/item686200812_super_tani...dvb_s2_hd2.html wpisz w google sharing i dowiesz się co to jest jeżeli chcesz jakiegoś dawcę ecm'ów "sharing" Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Marcinn100011 0 Zgłoś post Napisano Lipiec 12, 2009 niestety talerza tutaj nie mogę mieć... czyli co doradzacie ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Active-Hosting Zgłoś post Napisano Lipiec 12, 2009 niestety talerza tutaj nie mogę mieć... czyli co doradzacie ? są pokojówki SAT możesz wszystko Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
amator 2 Zgłoś post Napisano Lipiec 12, 2009 są pokojówki SAT możesz wszystko Raczej pokojówek satelitarnych to nie ma. Jak to miałoby działać, hehe? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Active-Hosting Zgłoś post Napisano Lipiec 12, 2009 Raczej pokojówek satelitarnych to nie ma. Jak to miałoby działać, hehe? fakt pomyliło mi sie DVB-s z DVB-t Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kafi 2425 Zgłoś post Napisano Lipiec 12, 2009 W domu (w PL) podepnij Dreamboxa do internetu o jakiejś rozsądnej prędkości wychodzącej, po czym odpal w image opcję transmisji obrazu przez HTTP Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Marcinn100011 0 Zgłoś post Napisano Lipiec 12, 2009 Fiercio hahah ;d czyli raczej nie będzie się dało tutaj w holandii mieć polska telewizje poprzez internet?nie ma żadnych jakichś płatnych albo coś? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Active-Hosting Zgłoś post Napisano Lipiec 12, 2009 Fiercio hahah ;d czyli raczej nie będzie się dało tutaj w holandii mieć polska telewizje poprzez internet?nie ma żadnych jakichś płatnych albo coś? No chyba nie.... Dlaczego nie możesz mieć talerza ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kafi 2425 Zgłoś post Napisano Lipiec 12, 2009 Fiercio hahah ;d To akurat było całkiem serio. Bo innej drogi to raczej nie znajdziesz. czyli raczej nie będzie się dało tutaj w holandii mieć polska telewizje poprzez internet?nie ma żadnych jakichś płatnych albo coś? Płatnych nie ma i raczej nie będzie, głównie ze względów licencyjnych (koncesje ogólnopolskie, a nie ogólnoświatowe) - a grupy medialne lubią pilnować swoich praw (nawet z Youtube audycje wywalają...) A darmową, to masz np. TvTrwam przez streaming online dostępną. Dlaczego nie możesz mieć talerza ? Pewnie blok/spółdzielnia, której nie podoba się ""dewastacja"" elewacji. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Active-Hosting Zgłoś post Napisano Lipiec 12, 2009 Pewnie blok/spółdzielnia, której nie podoba się ""dewastacja"" elewacji. eee tam gadanie... mały przy okienku 30 cm i super Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Marcinn100011 0 Zgłoś post Napisano Lipiec 13, 2009 no to dzięki za pomoc, szkoda że się nie da:( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Marcinn100011 0 Zgłoś post Napisano Lipiec 28, 2009 http://telewizjairadioprogramy.pl/tunertv.htm a co myślicie o tym? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach