Arcadian 0 Zgłoś post Napisano Lipiec 11, 2009 Witam, Mam taki problem. Ponieważ mam kilka publicznych serwerów ventrilo i jak chce jakiś dodać do gametracker.com to żadnego serwera ten monitor nie odczytuje. I jest tak z 99% polskich serwerow ventrilo. Dlatego chciałbym żeby ktoś mi w tym pomógł. W polsce ten problem ma prawie każdy i tylko 1%serwerow ten monitor odczytuje. POMOCY Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
xorg 693 Zgłoś post Napisano Lipiec 12, 2009 Gametracker współpracuje jedynie z VT 3.x.x, gdzie Ty chcesz dodać pewnie 2.1.4 bądź inną wersję z rodziny "dwójek". Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Arcadian 0 Zgłoś post Napisano Lipiec 12, 2009 Nie. Np Nsports http://www.nsports.pl/index.php?site=server tutaj link do serwera Ventrilo 2.1.4 którzy odczytał Gametracker. Czyli wychodzi na to ze Gametracker też współpracuje z Serwerami 2.1.4 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
xorg 693 Zgłoś post Napisano Lipiec 12, 2009 Prawdopodobnie został dodany dawno, gdy jeszcze był support dla starych wersji. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość RuFiK Zgłoś post Napisano Lipiec 12, 2009 Prawdopodobnie został dodany dawno, gdy jeszcze był support dla starych wersji. Nie prawda nie dawno był dodany B) pzdr Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
xorg 693 Zgłoś post Napisano Lipiec 12, 2009 Więc dodany pewnie na 3.0 a później downgrade. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość RuFiK Zgłoś post Napisano Lipiec 13, 2009 Więc dodany pewnie na 3.0 a później downgrade. dodawalem na 2.1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
marczak 0 Zgłoś post Napisano Lipiec 13, 2009 ja również, z tym nie ma większego problemu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ksk 67 Zgłoś post Napisano Lipiec 13, 2009 a ja jednak nie mogę dodać do trackera wersji 2.1.4 w żaden sposób niechce mi go złapać ktoś ma jakiś pomysł ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość RuFiK Zgłoś post Napisano Lipiec 13, 2009 ok podpowiem, bład w pliku konfiguracyjnym pzdr. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ksk 67 Zgłoś post Napisano Lipiec 13, 2009 Kozak nie ma co ... a rozwiązania poprostu nie możesz dać ? czy mamy tak zgadywać ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
maRoff 0 Zgłoś post Napisano Lipiec 13, 2009 To nie tylko tyczy się gametracker'a, ale wszystkich skryptów do statusu VT. http://www.ventrilo.com/status.php http://www.ventrilo.com/status.php?hostnam...l&port=3784 Do tej starej wersji wystarczy przeczytać plik: ventrilo_srv.htm i zapewne akapit dot. [status] Jeśli ktoś chce to mogę podesłać swój plik konfiguracyjny na PW i porównacie sobie ze swoim. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ksk 67 Zgłoś post Napisano Lipiec 13, 2009 PW poprosze Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
xorg 693 Zgłoś post Napisano Lipiec 14, 2009 Kozak nie ma co ... a rozwiązania poprostu nie możesz dać ? czy mamy tak zgadywać ? Nie. On woli być bardzo irytującą osobą, chce pokazać "jaki jest fajny". Cisnęło mi się to już kilka postów wstecz. Niestety Rufik nie jesteś fajny. Oh ah, wystarczą 3 minuty posiedzieć i się obczai ocb. Ja się podzielę tą wiedzą, a Ty siedź zadumany sam w sobie tam dalej. Jesteś po prostu żałosny. Otwórzcie ventrilo_srv.ini i zahashujcie FilterDetail oraz FilterGen Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ksk 67 Zgłoś post Napisano Lipiec 14, 2009 Ja już to zrobiłem ale dokładnie co innego B) [Intf] Intf=0.0.0.0 [Status] Intf=0.0.0.0 gdzie 0 to części adresu IP Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość RuFiK Zgłoś post Napisano Lipiec 14, 2009 Nie. On woli być bardzo irytującą osobą, chce pokazać "jaki jest fajny". Cisnęło mi się to już kilka postów wstecz. Niestety Rufik nie jesteś fajny. Oh ah, wystarczą 3 minuty posiedzieć i się obczai ocb. Ja się podzielę tą wiedzą, a Ty siedź zadumany sam w sobie tam dalej. Jesteś po prostu żałosny. Otwórzcie ventrilo_srv.ini i zahashujcie FilterDetail oraz FilterGen ehh nie potrzebny samo osąd ... Nie znasz mnie to daj sobie spokuj, lepiej samemu dojść niż liczyć na gotowca. Cytuje 90 % wypowiedzi tego forum: "google.pl" ... eot Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
xorg 693 Zgłoś post Napisano Lipiec 14, 2009 Taa, "spokuj". Mi wystarczą posty do oceny Twojej osoby, i tyle. Jesteś jedną z najbardziej żałosnych osób na tym forum i tyle. A teraz flejm off, najlepiej niech mod zamknie temat. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość RuFiK Zgłoś post Napisano Lipiec 14, 2009 Taa, "spokuj". Mi wystarczą posty do oceny Twojej osoby, i tyle. Jesteś jedną z najbardziej żałosnych osób na tym forum i tyle. A teraz flejm off, najlepiej niech mod zamknie temat. Hmm zakompleksione dziecko Zero jakiego kolwiek poziomu ... Poziom twoich postów jest naprawde irytujący ... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
p 3 Zgłoś post Napisano Lipiec 14, 2009 Cytuje 90 % wypowiedzi tego forum: "google.pl" ...Jak cytujesz to przytocz źródła, bo albo Ci się forum pomyliło albo masz problemy z matematyką. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość RuFiK Zgłoś post Napisano Lipiec 14, 2009 Jak cytujesz to przytocz źródła, bo albo Ci się forum pomyliło albo masz problemy z matematyką. Uważam że statystycznie dobrze to ująłem ale jeżeli się wtraciles, twoim zdaniem procentowo ile dałbys na tego typu odowiedzi ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
p 3 Zgłoś post Napisano Lipiec 14, 2009 Uważam że statystycznie dobrze to ująłem Statystycznie na pewno nie. ale jeżeli się wtraciles, twoim zdaniem procentowo ile dałbys na tego typu odowiedzi ?Nie wiem i szczerze mówiąc za bardzo mnie to interesuje. Ale wynik jest na pewno bliższy 10% niż 90% Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
marczak 0 Zgłoś post Napisano Lipiec 14, 2009 dobra spokojnie koledzy! Czy wy zawsze musicie się kłucić ?? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Playordie 0 Zgłoś post Napisano Lipiec 15, 2009 Moze ktos na pw podac gotowy plik ventrilo_srv.ini ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
marczak 0 Zgłoś post Napisano Lipiec 15, 2009 [Server] Name=Server 1 Phonetic=Server 1 Comment=Hello Port=3784 Auth=0 Duplicates=1 AdminPassword= Password= MaxClients=32 SendBuffer=0 RecvBuffer=0 Diag=0 LogonTimeout=5 CloseStd=1 FilterWave=0 FilterTTS=0 TimeStamp=0 PingRate=10 ExtraBuffer=0 ChanWidth=0 ChanDepth=0 ChanClients=0 DisableMaxClients=1 DisableQuit=1 VoiceCodec=0 VoiceFormat=1 SilentLobby=0 #SpamChat=1,1000,2 #SpamComment=1,1000,2 #SpamWave=1,1000,2 #SpamTTS=1,1000,2 [Status] # Examples: # Intf=0.0.0.0 # Intf=127.0.0.1 # Intf=external.mydomain.com [Intf] # Examples: # # Intf=192.168.0.30 # Intf=external.mydomain.com # Intf=internal.mydomain.com # Intf=127.0.0.1 #Password= #ReplyInterval=500 #FilterGen=127.0.0.1 # FilterGen=192.168.0.0/16 #FilterDetail=127.0.0.1 # FilterDetail=10.0.0.0/8 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
krecik1203 0 Zgłoś post Napisano Sierpień 4, 2009 Czy ten plik jest juz skonfigurowany aby można Bylo dodac VT pod GameTracker? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach