drajvver 4 Zgłoś post Napisano Lipiec 11, 2009 Chciałem zobaczyć jak wygląda ten panel, ale nie działa mi KOMPLETNIE nic, używałem skryptu bashowego z ich strony do instalacji virtualmina razem z resztą. Usermin działa na porcie 20000, ale Webmin oraz Virtualmin już nie... Wie ktoś o co może chodzić? Proszę o odpowiedź. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość N3T5kY Zgłoś post Napisano Lipiec 11, 2009 1. Na jakim systemie instalujesz? 2. Log? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
drajvver 4 Zgłoś post Napisano Lipiec 11, 2009 1. Debian lenny 5.0.2 2. Log z ? Instalacja wg skryptu przebiegła pomyślnie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość N3T5kY Zgłoś post Napisano Lipiec 11, 2009 Firewall? Podaj IP serwera. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pmich 0 Zgłoś post Napisano Sierpień 22, 2009 1. Debian lenny 5.0.2 Oficjalnie supportowany system to Debian 5.0. Tak więc przed instalacją VM nie należy robić upgrade pakietów. Z tego co wiem na 5.0.2 instalacja całkiem nie idzie - może więc masz inny problem. Spróbuj ominąć problem wpisując do /etc/debian/version 5.0 zamiast 5.0.2 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach