webh.pl 229 Zgłoś post Napisano Lipiec 11, 2009 Witamy ponownie! Jako, że ostatnio wprowadzamy wiele zmian i pracujemy nad poprawą stabilności naszych usług informujemy, że dzisiaj od godziny 16:15 do 23:59 mogą wystąpić problemy w dostępie do strony webh.pl. Przerwa naszej strony w żaden sposób nie wpłynie na działanie reszty naszych usług ;-) Pozdrawiamy Webh.pl Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
zappa 0 Zgłoś post Napisano Sierpień 6, 2009 jak się z wami skontaktować?? telefonów nei odbieracie emial - bez komentarza jestem waszym klientem nigdy nie miałem większych problemów ale chce przejść na wyrzszy pakiet więc ile mam doplacić?? zalerzy mi na czasie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
m.p 0 Zgłoś post Napisano Sierpień 6, 2009 jestem waszym klientem nigdy nie miałem większych problemów ale chce przejść na wyrzszy pakiet więc ile mam doplacić?? zalerzy mi na czasie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach