mrjozo 0 Zgłoś post Napisano Lipiec 10, 2009 Witam, uruchomiłem dzisiaj na serwerze xcache. Poniżej zamieszczam screen z panelu, nie wiem czy konfig jest prawidłowy czy nie trzeba coś poprawić? Z góry dziekuje za wszelkie uwagi. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BlueMan 69 Zgłoś post Napisano Lipiec 10, 2009 Ja uzyskałeś ten "panel" na pierwszym screenie ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
crazyluki 114 Zgłoś post Napisano Lipiec 10, 2009 BlueMan: standardowy panel po instalacji panelu i dodaniu czegos tam do statystyk;-) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mrjozo 0 Zgłoś post Napisano Lipiec 11, 2009 Ok, to panel już wiemy skąd jest;), ale czy z configiem i wartościami w panelu wszystko ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BlueMan 69 Zgłoś post Napisano Lipiec 11, 2009 standardowy panel po instalacji paneluAhaaaa.... panel z panelu - wszystko wiadomo... . @morjozo - a coś nie pasuje ci w tym configu? Zależy przecież jaki masz content na serwerze. Ja korzystam z domyślnych wartości xcache i nie narzekam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mich@ł 0 Zgłoś post Napisano Lipiec 11, 2009 Ten xcache jest lepszy od eacceleratora pod względem wydajności :>? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach