Jarosław Szmańda 42 Zgłoś post Napisano Lipiec 10, 2009 Działa Wam strona główna? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Logout.pl 0 Zgłoś post Napisano Lipiec 10, 2009 Nie działa, związane z padem całej sieci w serwerydedykowane.pl, czyli serwerowni superhost Z tego powodu nasza strona oraz około 40% serwerów VPS nie działa. Przepraszamy za tą awarię. Pozdr. Tom Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Jarosław Szmańda 42 Zgłoś post Napisano Lipiec 10, 2009 No to wszystko jasne Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
bigmen 0 Zgłoś post Napisano Lipiec 10, 2009 Już działa Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
misioN 7 Zgłoś post Napisano Wrzesień 26, 2009 Działa wam logout ? www strasznie wolno się ładuje, mój serwer vps ma jakieś skoki pingów, lub w ogole nie odpowiada na ping. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Logout.pl 0 Zgłoś post Napisano Wrzesień 26, 2009 Działa wam logout ? www strasznie wolno się ładuje, mój serwer vps ma jakieś skoki pingów, lub w ogole nie odpowiada na ping. Nie mamy zgłoszeń odnośnie problemów, proszę pisać na biuro@logout.pl z podaniem numeru serwera, sprawdzimy co się dzieje Proszę o info z jakiej sieci jest problem z dostaniem się do nas. Pozdrawiam, TG Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Warsik 0 Zgłoś post Napisano Wrzesień 26, 2009 ja również nie zauważyłem żadnej przerwy uptime w miesiącu jest w 100 % od 23.08.2009 jak mam serwer 0 padów Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
phpfan 0 Zgłoś post Napisano Listopad 23, 2009 Działają Wam Wasze VPSy i strona logout.pl? bo mi niestety nie nie mogę się zalogować na moj nowy vps Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Logout.pl 0 Zgłoś post Napisano Listopad 23, 2009 Działają Wam Wasze VPSy i strona logout.pl? bo mi niestety nie Leży strona głowna oraz jeszcze jeden serwer gdzie są trzymane vpsy Pozostałe 26 serwerów śmiga Awaria zostanie usunięta w późnych godzinach nocnych Pozdrawiam, TG Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
phpfan 0 Zgłoś post Napisano Listopad 23, 2009 Leży strona głowna oraz jeszcze jeden serwer gdzie są trzymane vpsy Pozostałe 26 serwerów śmiga Awaria zostanie usunięta w późnych godzinach nocnych Pozdrawiam, TG napisze Panu moj nr vps na pw dla sprawdzenia, choc pinguje to nie loguje na roota, access denied pokazuje Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
phpfan 0 Zgłoś post Napisano Listopad 24, 2009 strona logout.pl działa, a na mój vps nadal nie moge sie zalogowac na roota na podstawie hasła przesłanego w danych aktywacyjnych. nadal występują problemy z tym serwerem? bo wysłałem e-mail rano do boku i nadal czekam na odp. dla mnie administracja vps nie sprawi problemu i nie będę Wam pisał o każdą błahostkę, ale każdy wie, że bez dostępu do roota nie da się zaczać konfigurować VPSa. Tylko chce się dowiedzieć, jaka jest przyczyna tego problemu. Myśle, że rozwiązaniu tego problemu, już będę mógł być tylko zadowolony z VPSa w logout.pl Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Logout.pl 0 Zgłoś post Napisano Listopad 24, 2009 Witam, przez ostatnią awarię mamy trochę opóźnień, w obecnym czasie staramy się na bieżaco naprawiać wszystko Wysłałem info na priv Pozdrawiam, TG Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
phpfan 0 Zgłoś post Napisano Listopad 24, 2009 A ja życzę, żeby logout.pl w przyszłości miało jak najmniej problemów z serwerami. PS. Wysłałem kolejne info o tym moim problemie na priv Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
SanKen 63 Zgłoś post Napisano Maj 30, 2010 Serwer mysql padł jakieś 1godz temu to tej porty nie ma podniesionych baz danych.... Na tym IP nie działają bazy 91.204.161.5 MySQL 5.1.46 *** Zatrzymane *** Czas działania systemu (uptime)0 dni, 1 godzin i 52 minut Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Hamurabii 0 Zgłoś post Napisano Maj 30, 2010 Serwer mysql padł jakieś 1godz temu to tej porty nie ma podniesionych baz danych.... Na tym IP nie działają bazy 91.204.161.5 MySQL 5.1.46 *** Zatrzymane *** Czas działania systemu (uptime)0 dni, 1 godzin i 52 minut Bo faza w lajfnecie padła a związku z tym padło część dedyków Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ftt000 5 Zgłoś post Napisano Sierpień 18, 2010 FTP siadlo ? ehm nie moge nic zdzialac :? ktos tez ma problemy z logowaniem na FTP ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pawelk 0 Zgłoś post Napisano Wrzesień 4, 2010 Ktoś wie czemu ich strona główna leży od rana? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
www.mzone.uk 1200 Zgłoś post Napisano Wrzesień 4, 2010 Strona logout działa, przynajmniej u mnie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Biznes-Host.pl 0 Zgłoś post Napisano Wrzesień 4, 2010 Już jest online - problem ze sprzetem na jednej z maszyn. Na szczęście jest tam tylko nasza strona, wszystkie vpsy, shared i dedyki pracują bez zakłóceń Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
konar 6 Zgłoś post Napisano Wrzesień 6, 2010 Hosting Start - brak możliwości zalogowania się przez FTP. Pierwsze informacje o padzie dostałem dostałem 3h temu, jak widać do tej pory nic nie poprawiono. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Biznes-Host.pl 0 Zgłoś post Napisano Wrzesień 6, 2010 super miejsce do zgłazania problemów a nie lepiej utworzyć ticket na bok@logout.pl? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
konar 6 Zgłoś post Napisano Wrzesień 6, 2010 super miejsce do zgłazania problemów a nie lepiej utworzyć ticket na bok@logout.pl? A to nie jesteśmy w dziale HOST IS DOWN - SERWER NIE DZIAŁA? Ja tutaj nie zgłaszam wam problemu, tylko informuje innych, którzy chcą sprawdzić jak działają wasze usługi. Problem z FTP zgłaszałem wam kilkakrotnie, po którymś z kolei padzie obiecywaliście przeniesienie mnie na inną maszynę, nie wiem czy to zrobiliście, ale widzę, że problem znowu się pojawia więc zaczynam w to wątpić (aczkolwiek trochę ponad tydzień nie natknąłem się na żadne problemy i już miałem nadzieję, że będzie OK). Straciłem pieniądze i kupę nerwów, uciekam do konkurencji. Co do ticketów, problem został zgłoszony: "Witam. Nie działa FTP, serwer wirtualny START, user: virtXXXX. Około tygodnia temu moje konto miało być przeniesione na nową maszynę, czy aktualna awaria nastąpiła właśnie na niej?" W odpowiedzi dostałem tylko, że usługa powinna już działać. Druga cześć pytania została zignorowana i mimo ponownego zadana tego samego pytania nie została udzielona odpowiedź. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kafi 2425 Zgłoś post Napisano Wrzesień 6, 2010 A to nie jesteśmy w dziale HOST IS DOWN - SERWER NIE DZIAŁA? Może i jesteśmy, ale przed robieniem śmietnika wypadało by zapoznać się z miniregulaminem tego działu, a w nim Host is down sugeruje calkowita awarie serwera(ow).Jak ktos jest niezadowolony z wolnego wczytywania sie stron' date=' chwilowych przeciazen serwerow SQL, to ma od tego odpowiednie tematy (opinie o firmie).[/quote'] Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
konar 6 Zgłoś post Napisano Wrzesień 6, 2010 Może i jesteśmy, ale przed robieniem śmietnika wypadało by zapoznać się z miniregulaminem tego działu, a w nim Dobrze, ale to nie było "chwilowe" - informacje o tym, że FTP nie działa dostałem jakieś 3h przed napisaniem mojego posta. Ciężko mi jest zliczyć ile razy zgłaszałem niedziałanie FTP, a jestem klientem "aż" od czerwca. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pawelk 0 Zgłoś post Napisano Wrzesień 9, 2010 No to srv3.biznes-host.pl leży (serwer z VPSami). Zgłoszenie wysłane ticketem + telefon. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach