Davi 5 Zgłoś post Napisano Lipiec 9, 2009 Witam, Mam takie pytanie chcialbym sie dowiedziec ile wystarczy mi transferu na forum opartym na vBulletin -transfer : 20 gb -transfer : 40 gb -transfer : 60 gb -transfer : 80 gb -transfer : 100 gb Chodzi mi zebym mniej wiecej wiedzial na ilu uzytkownikow miesiecznie + unikalnych uzytkownikow wystarczy na poszczegolny transfer serwera Pozdrawiam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lan Hikari 3 Zgłoś post Napisano Lipiec 9, 2009 Nikt Ci tego nie powie, bo to zależy od wielu czynników np. od udzielania się osób zarejestrowanych, od tego ile razy dziennie dana osoba będzie przeglądać to forum etc... Dowiesz się jak to mówią "w praniu" Najlepiej kupić konto mniejsze i potem prosić o przejście na większy pakiet W większości firm hostingowych nie będzie z tym problemu. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Freecast 0 Zgłoś post Napisano Lipiec 9, 2009 Raczej to jest cieżko określić ile Transferu na ile unikalnych odwiedzin wystarczy. a tak na marginesie jeśli jesteś zainteresowany hostingiem pod forum zapraszamy do nas konta FTP,WWW w atrakcyjnych cenach bez limitu Transferu możesz sprawdzić może któryś pakiet cie zainteresuje więcej info TUTAJ! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BlueMan 69 Zgłoś post Napisano Lipiec 18, 2009 No i zależy jak bardzo skórka forum będzie obfita w grafikę. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach