R@fi 64 Zgłoś post Napisano Lipiec 6, 2009 Witam ja mam takie pytanie czy ktos z was konfigurował juz nowa wtyczkę sc_trans beta 4 ktora obsługuje format AAC/OGG na linuxie wgralem pliki skonfigurowalem plik i wchodze w konsole wpisuje ./sc_trans i nic nie wlancza sie wogole co zrobić ????? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kriss 3 Zgłoś post Napisano Lipiec 6, 2009 ./sc_trans sc_trans.conf musisz dodac plik configa Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
R@fi 64 Zgłoś post Napisano Lipiec 6, 2009 ./sc_trans sc_trans.conf musisz dodac plik configa odpaliło lecz działa mi normalnie a jak przejść na aac ?? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Adami 0 Zgłoś post Napisano Lipiec 6, 2009 aby nadawać w acc musisz to uruchomić w programie którym nadajesz Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kriss 3 Zgłoś post Napisano Lipiec 7, 2009 odpaliło lecz działa mi normalnie a jak przejść na aac ?? w sc_trans.conf zmien mp3 na aacp Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
szaq 0 Zgłoś post Napisano Lipiec 8, 2009 Pamiętaj jeszcze o podaniu na playlistę plików AAC z takimi parametrami z jakimi chcesz nadawać. Użycie procesora będzie mniejsze Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
maus 0 Zgłoś post Napisano Lipiec 11, 2009 Kurde zmieniłem w sc_trans.conf na aacp i nic nie dało ... Ciągle wysła 'Content Type: audio/mpeg' ^^ wiecie co z tym fantem? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach