jareq 1 Zgłoś post Napisano Lipiec 6, 2009 Witam, potrzebuje vpn który zmieni moje ip, tzn wszędzie, na gg i w ogole. Najlepiej darmowy, a jeżeli nie to chociaż trial zeby byl jakiś (tylko nie taki ktory rozłącza co 5 minut) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kafi 2425 Zgłoś post Napisano Lipiec 6, 2009 Myślę, że najlepszym wyjściem będzie ruszenie swoich kopytek i wyszukanie sobie jakiegoś hotspota. Nie sądze, żeby ktoś był na tyle idiotą, że dawał za free anonymizującego VPNa każdemu chętnemu. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
jareq 1 Zgłoś post Napisano Lipiec 6, 2009 hotspot ? co to jest ? Relakks.com kiedys dawal. za free. - mieszkam na wsi wiec ciezko mi bedzie o darmowy hotspot ;} Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
www.follownet.pl 8 Zgłoś post Napisano Lipiec 6, 2009 Kup VPS, a następnie skonfiguruj sobie darmowy VPN openvpn. Następnie puść cały ruch przez VPN. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
jareq 1 Zgłoś post Napisano Lipiec 6, 2009 Kup VPS, a następnie skonfiguruj sobie darmowy VPN openvpn. Następnie puść cały ruch przez VPN. hm dobry pomysl. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kafi 2425 Zgłoś post Napisano Lipiec 6, 2009 Kup VPS, a następnie skonfiguruj sobie darmowy VPN openvpn. Następnie puść cały ruch przez VPN. Tylko, że ten VPS nie będzie darmowy, to po pierwsze. Po drugie - to raczej chyba trzeba stawiać na pełną wirtualizację, bo kontenerowiec OpenVZ będzie robił problemy, najpierw z wykreowaniem urządzenia tun/tap, potem z puszczeniem jakiejś maskarady. A to zrodzi koszty... i to wcale nie małe B) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Jarosław Szmańda 42 Zgłoś post Napisano Lipiec 6, 2009 TOR? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
jareq 1 Zgłoś post Napisano Lipiec 6, 2009 tor czyli ? ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Jarosław Szmańda 42 Zgłoś post Napisano Lipiec 6, 2009 http://www.torproject.org/index.html.pl Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach