i 0 Zgłoś post Napisano Lipiec 5, 2009 Witam poszukuje skrypt do umieszczenia na stronie, generujacy chinskie wrozby, czyli krotkie madrosci w rodzaju: "Każdy nowo poznany człowiek wie coś, czego my jeszcze nie wiemy." Pozdrawiam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Linux 0 Zgłoś post Napisano Lipiec 5, 2009 Potrzebujesz sam skrypt czy skrypt + baza wróżb? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
i 0 Zgłoś post Napisano Lipiec 6, 2009 Potrzebujesz sam skrypt czy skrypt + baza wróżb? Skrypt z baza wrozb. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Linux 0 Zgłoś post Napisano Lipiec 6, 2009 Szkoda, bo skrypt to mógł bym Ci nawet za darmo napisać - gorzej z bazą - nie chcę mi się szukać B). Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość AceDude Zgłoś post Napisano Lipiec 6, 2009 BTW: To nie są wróżby, tylko przysłowia / idiomy B) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
i 0 Zgłoś post Napisano Lipiec 6, 2009 Szkoda, bo skrypt to mógł bym Ci nawet za darmo napisać - gorzej z bazą - nie chcę mi się szukać B). Jesli dysponujesz takim prostym skryptem i gotow bylbys udostepnic go do testow, to chetnie bym skorzystal. Wrozby (idiomy, przyslowia, sugestie czy jak to nazwac B) ) moglbym poszukac lub zapytac wrozki, przy czym musialyby one byc losowo pobierane z pliku (np. tekstowego). Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Linux 0 Zgłoś post Napisano Lipiec 7, 2009 Dysponować to nie dysponuje ale napisać mogę. Nie ma problemu, odezwij się na PM. A tekst znajdziesz na pewno gdzieś w necie. Pozdr. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Jarosław Szmańda 42 Zgłoś post Napisano Lipiec 7, 2009 http://www.kinodomowe.idg.pl/ftp/14929/Prz...wia.1.0.pl.html ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach