Sitek 0 Zgłoś post Napisano Lipiec 7, 2009 Zgłaszam się Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
conra 10 Zgłoś post Napisano Lipiec 7, 2009 Pach! kolejny ;-) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
keram200 1 Zgłoś post Napisano Lipiec 7, 2009 Zgłaszam się. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Saint 0 Zgłoś post Napisano Lipiec 7, 2009 I mnie proszę dodać. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
fuqet 0 Zgłoś post Napisano Lipiec 7, 2009 Ja także chętny, pozdrawiam. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
maciejr2 0 Zgłoś post Napisano Lipiec 7, 2009 Zgłaszam chęć. Dzieki Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Designer 0 Zgłoś post Napisano Lipiec 7, 2009 Ile to już osób bierze udział? Raczej.. 'Ile osób zrobiło multikonta, by dostać VPSa' :| Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lan Hikari 3 Zgłoś post Napisano Lipiec 7, 2009 No właśnie... poleciłbym Ci Sebak zrobienie limitu postów, że osoby poniżej XX postów nie biorą udziału Będzie dla wszystkich lepiej Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Malas 0 Zgłoś post Napisano Lipiec 7, 2009 No właśnie... poleciłbym Ci Sebak zrobienie limitu postów, że osoby poniżej XX postów nie biorą udziału Będzie dla wszystkich lepiej o! jestem za Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Sebak 298 Zgłoś post Napisano Lipiec 7, 2009 Nie zmienia się zasad podczas gry, więc nie wchodzi to w grę. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
d.v 1409 Zgłoś post Napisano Lipiec 7, 2009 Wystarczyłoby chyba, żeby nie brać pod uwagę kont założonych po dacie rozpoczęcia tego tematu. To byłoby chyba uczciwe rozwiązanie? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Sebak 298 Zgłoś post Napisano Lipiec 7, 2009 To akurat jest jak najbardziej oczywiste. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
crazyluki 114 Zgłoś post Napisano Lipiec 7, 2009 tylko ze aktualnie nie ma takich osob;-) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lan Hikari 3 Zgłoś post Napisano Lipiec 7, 2009 tylko ze aktualnie nie ma takich osob;-) Co nie zmienia faktu, że będzie sytuacja jak z koszulkami i smyczami na 5 lat WHT.pl Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
skim 0 Zgłoś post Napisano Lipiec 8, 2009 Chętny. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Maxon 0 Zgłoś post Napisano Lipiec 8, 2009 Witam Jeżeli mogę, to też był bym chętny. Cel. Na tworzony serwis. Pozdrawiam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
przemu 0 Zgłoś post Napisano Lipiec 8, 2009 Z chęcią dołączam się do grona zainteresowanych:) Dziękuję. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
krk151 0 Zgłoś post Napisano Lipiec 9, 2009 Może też wygram ;] Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Irwusek 0 Zgłoś post Napisano Lipiec 9, 2009 inni się zgłaszają wiec może i Ja Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WoofeR 0 Zgłoś post Napisano Lipiec 9, 2009 No dobra, zgłaszam się Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Grzesieq94 0 Zgłoś post Napisano Lipiec 9, 2009 No dobra to ja też. Nie wygram ale zgłosić się nie zaszkodzi Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
n3h 0 Zgłoś post Napisano Lipiec 9, 2009 Też się zgłoszę Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
RGC 0 Zgłoś post Napisano Lipiec 9, 2009 Zgłaszam się Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
humito 1 Zgłoś post Napisano Lipiec 9, 2009 Why not. Zgłaszam się . Jak to mówią business is business . Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
PROgracz 0 Zgłoś post Napisano Lipiec 10, 2009 zgłaszam sie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach