lukaschemp 27 Zgłoś post Napisano Lipiec 10, 2009 Ja też się zgłoszę, nigdy nic nie wygrałem może się uda Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mescam 0 Zgłoś post Napisano Lipiec 10, 2009 jak wszyscy to wszyscy, ja też ^^ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Negatyf 0 Zgłoś post Napisano Lipiec 10, 2009 Zgłaszam się Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BlueMan 69 Zgłoś post Napisano Lipiec 10, 2009 Ile jest chętnych? Niecałe 100 osób, na 15 VPSów? aha... już widzę te moje szanse na wygraną. Zbieranie chętnych jest do 10 lipca włącznie? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Sebak 298 Zgłoś post Napisano Lipiec 10, 2009 Tak, postaram się około 1 dać wyniki losowania. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Karol_Wryk 0 Zgłoś post Napisano Lipiec 10, 2009 no nic, może ostatni będą pierwszymi! Zgłaszam się Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Jarosław Szmańda 42 Zgłoś post Napisano Lipiec 10, 2009 Tak, postaram się około 1 dać wyniki losowania. Tak z ciekawości jak będzie wyglądać lodowanie? Jakiś skrypt? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Hamurabii 0 Zgłoś post Napisano Lipiec 10, 2009 czekamy, czekamy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Freecast 0 Zgłoś post Napisano Lipiec 10, 2009 A te serwerki które będą rozdawane ciekawe jakie maja parametry Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Irwusek 0 Zgłoś post Napisano Lipiec 10, 2009 A te serwerki które będą rozdawane ciekawe jakie maja parametry tongue.gif:P sprawdź pierwszy post Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Sebak 298 Zgłoś post Napisano Lipiec 10, 2009 VPS.2048: crazyluki kriss83 d.v lukas22333 fuqet VPS.1024: BlueMan AceDude Pawel_15 Maxon juvenito Matjas Lan Hikari is_wm Malas pavobe while [ "$count" -le 15 ] do number=$RANDOM if [ "$number" -le "$users" ] then let "count += 1" echo $number fi done Skrypt losujący, nie był zbyt bardzo dopracowany, więc wyniki ostateczne, były pierwszym zestawieniem liczb niepowtarzających się . Wszystkich szczęśliwców proszę o wysłanie via PW: - adresu email - danych teleadresowych - systemu operacyjnego i nazwy hosta Dodatkowo, pierwsze 10 osób które wyrażą taką chęć, dostaną na okres promocyjny darmową licencję na ISPmanager. Liczy się kolejność wysyłania PW. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BlueMan 69 Zgłoś post Napisano Lipiec 10, 2009 Wygrałem :] i to ten serwer w którego "celowałem", ponieważ większej mocy nie wykorzystam, a i tak z tą będę mieć problem... . Jeśli chodzi o licencje ISPmanager - to właściwie jej nie potrzebuję. Chętnie bym zobaczył jak wygląda, ale jeśli ktoś z niego zrobi większy pożytek, to niech bierze Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lan Hikari 3 Zgłoś post Napisano Lipiec 10, 2009 Również jestem w szczęśliwej pietnastce Dane poszły na pw a ja będę miał okazję przetestować usługi kolegi Sebaka oraz wyrazić o nich miejmy nadzieję pozytywną opinię Gratuluję wszystkim zwycięzcom Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
d.v 1409 Zgłoś post Napisano Lipiec 11, 2009 No proszę, na wiele nie liczyłem, miałem nadzieję, że może jakimś cudem trafi mi się VPSik z 1GB RAMu, a tu taka niespodzianka PW poszło Również ode mnie gratulacje dla wszystkich szczęśliwych zwycięzców. Teraz nadejdzie czas wziąć się do pracy i testów No i, podobnie jak BlueMan, dziękuję za ISPmanagera... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Malas 0 Zgłoś post Napisano Lipiec 11, 2009 Pierwszy raz coś w losowaniu wygrałem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Pokuć Zgłoś post Napisano Lipiec 11, 2009 Heh, szczęśliwy dzień Dwa wygrane serwery Dane prześlę we czwartek po powrocie z borów. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BlueMan 69 Zgłoś post Napisano Lipiec 11, 2009 Jak będziecie instalować sobie ISPmanager to z tego co zauważyłem Debian na serwerze jest w wersji 5.0.2, i na chwile obecną instalator nie obsługuje tej wersji niestety Dobrze prawie? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
webh.pl 229 Zgłoś post Napisano Lipiec 11, 2009 Na jednej maszynie mam Debiana 5.0.1 i ispmanager dziala tam bez najmniejszego problemu. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
misioN 7 Zgłoś post Napisano Lipiec 11, 2009 A ja jak zawsze nic nie wygram Edit: a nie jednak wygrałem u Najdmena coś Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Sebak 298 Zgłoś post Napisano Lipiec 11, 2009 Jak będziecie instalować sobie ISPmanager to z tego co zauważyłem Debian na serwerze jest w wersji 5.0.2, i na chwile obecną instalator nie obsługuje tej wersji niestety Dobrze prawie? Wystarczy wpisać: sh install.sh --os Linux-cc6 I instaluje się bez problemu na Debianie z wersją 5.0.2. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Maxon 0 Zgłoś post Napisano Lipiec 11, 2009 Mam pytanie, jak się dostac do panelu ISP Menager? Pozdrawiam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
d.v 1409 Zgłoś post Napisano Lipiec 11, 2009 Maxon, spróbuj tak: https://IP.TWOJEGO.VPSA/manager/ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Maxon 0 Zgłoś post Napisano Lipiec 11, 2009 Dziękuje za pomoc. Pozdrawiam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Sebak 298 Zgłoś post Napisano Lipiec 11, 2009 https://ip/manager/ispmgr Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kriss 3 Zgłoś post Napisano Lipiec 11, 2009 hehehe dzieki Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach