RaFi 0 Zgłoś post Napisano Lipiec 6, 2009 Zgłaszam się. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ulf 0 Zgłoś post Napisano Lipiec 6, 2009 Chętnie przetestuję. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
maciej92 0 Zgłoś post Napisano Lipiec 6, 2009 Jako 49 też się zgłaszam B) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
3lv1s 0 Zgłoś post Napisano Lipiec 6, 2009 To ja też się zgłaszam B) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
bastek 8 Zgłoś post Napisano Lipiec 6, 2009 i ja Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Rezor 0 Zgłoś post Napisano Lipiec 6, 2009 Ja także B) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
beliq 442 Zgłoś post Napisano Lipiec 6, 2009 ja też chcę B) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ddluk 0 Zgłoś post Napisano Lipiec 6, 2009 Ja również się zgłaszam B) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
d.v 1409 Zgłoś post Napisano Lipiec 6, 2009 Przy takich cenach to i ja się skuszę, przyda się jeszcze jeden serwerek, a 2 miesiące za friko na ulicy nie leżą B) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lnx 0 Zgłoś post Napisano Lipiec 6, 2009 Zgłaszam się :-) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
4r73k 0 Zgłoś post Napisano Lipiec 6, 2009 Również się zgłaszam. Z góry dziękuje. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
misioN 7 Zgłoś post Napisano Lipiec 6, 2009 Zgłaszam się B) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
lol151 0 Zgłoś post Napisano Lipiec 6, 2009 spróbuje szczęścia ;] Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
^^KaMaZZ~.^ 154 Zgłoś post Napisano Lipiec 6, 2009 Z wielką chęcią ;-) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
maxtro 0 Zgłoś post Napisano Lipiec 6, 2009 także zgłaszam się B) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Shk 51 Zgłoś post Napisano Lipiec 6, 2009 Chętny! Pozdrawiam! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Jarosław Szmańda 42 Zgłoś post Napisano Lipiec 6, 2009 Jeśli jest miejsce to i mnie dopiszcie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Sebak 298 Zgłoś post Napisano Lipiec 6, 2009 Zgłaszam się Jeśli jest miejsce to i mnie dopiszcie. ... Kolejny dowód mojej teorii( ) na to, iż pisze dla samego pisania, do tego stopnia że czasami nawet nie wiesz co i gdzie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
reci@n 0 Zgłoś post Napisano Lipiec 6, 2009 jak wszyscy to ja też zgłaszam się Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
maRoff 0 Zgłoś post Napisano Lipiec 7, 2009 Zgłaszam się Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Jarosław Szmańda 42 Zgłoś post Napisano Lipiec 7, 2009 ... Kolejny dowód mojej teorii( ) na to, iż pisze dla samego pisania, do tego stopnia że czasami nawet nie wiesz co i gdzie. Kurcze mój błąd. Nie ma żadnej teorii to nie Ameryka. Za dublowanie przepraszam. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
varez 0 Zgłoś post Napisano Lipiec 7, 2009 Podpisze się, a nuż znowu uda mi się nawiązać z Panem kontakt Panie Sebastianie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
nib1 1 Zgłoś post Napisano Lipiec 7, 2009 tez chce Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Matjas 2 Zgłoś post Napisano Lipiec 7, 2009 Chętny Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
maestro272 0 Zgłoś post Napisano Lipiec 7, 2009 Chętny Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach