Sebak 298 Zgłoś post Napisano Lipiec 5, 2009 W związku z wieloma zmianami, które przyczyniły się do poprawy jakości świadczonych przez nas usług, postanowiliśmy zrobić małe losowanie. Do rozdania mamy w sumie 15 VPS'ów, każdy z nich z ważnością 2 miesięcy. 5 x VPS.2048MB ( 3,0 Ghz CPU / 2048MB RAM / 60GB HDD / 240 GB transferu ) 10 x VPS.1024MB ( 2,0 Ghz CPU / 1024MB RAM / 30GB HDD / 120 GB transferu ) VPS'y zostaną rozlosowane wśród osób które zgłoszą chęć udziału w poniższym temacie do 10 lipca. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kacka 0 Zgłoś post Napisano Lipiec 5, 2009 To może ja pierwszy:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
lukas22333 0 Zgłoś post Napisano Lipiec 5, 2009 Drugi B) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
_Jakub 0 Zgłoś post Napisano Lipiec 5, 2009 Zgłaszam chęć B) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
m.p 0 Zgłoś post Napisano Lipiec 5, 2009 chętny B) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
matt 0 Zgłoś post Napisano Lipiec 5, 2009 I ja B) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
is_wm 287 Zgłoś post Napisano Lipiec 5, 2009 I ja bym się pisał B) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
prat 1 Zgłoś post Napisano Lipiec 5, 2009 ja też B) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Viking 0 Zgłoś post Napisano Lipiec 5, 2009 No to i ja się zgłaszam. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lan Hikari 3 Zgłoś post Napisano Lipiec 5, 2009 To ja również B) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Malas 0 Zgłoś post Napisano Lipiec 5, 2009 czemu nie;] Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Hamurabii 0 Zgłoś post Napisano Lipiec 5, 2009 To ja 11 ;-p Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Bartej10 0 Zgłoś post Napisano Lipiec 5, 2009 To ja też. B) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
PlusHost 0 Zgłoś post Napisano Lipiec 5, 2009 Ja również chętnie przetestuję. B) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
c_tom 0 Zgłoś post Napisano Lipiec 5, 2009 mnie również proszę dopisać Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
xorg 693 Zgłoś post Napisano Lipiec 5, 2009 Heh, również się wpiszę =] Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Pokuć Zgłoś post Napisano Lipiec 5, 2009 17, może w końcu uda mi się cokolwiek wygrać B) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pavobe 0 Zgłoś post Napisano Lipiec 5, 2009 Również się piszę. Wypadałoby się wreszcie nieco poduczyć B). Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość patrys Zgłoś post Napisano Lipiec 5, 2009 Nie rozmywać tematu! ps. jak masz jakiś problem wyjaśnij na priv, następnym razem ostrzeżenie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość xtd Zgłoś post Napisano Lipiec 5, 2009 Ja też chętny Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BlueMan 69 Zgłoś post Napisano Lipiec 5, 2009 ja, ja ja - WYBIERZ MNIE! (zgłaszam się) :] Jaki będzie koszt wynajęcia tego cacka po "testach"? B) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Sebak 298 Zgłoś post Napisano Lipiec 5, 2009 ja, ja ja - WYBIERZ MNIE! (zgłaszam się) :] Jaki będzie koszt wynajęcia tego cacka po "testach"? B) Dokładnie taki jak w niżej wymienionej promocji: http://www.webhostingtalk.pl/index.php?showtopic=19030 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
piescik 0 Zgłoś post Napisano Lipiec 5, 2009 To i ja spróbuję szczęścia. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
bigmen 0 Zgłoś post Napisano Lipiec 5, 2009 Zgłaszam chęć udziału w losowaniu B) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
wesolak 7 Zgłoś post Napisano Lipiec 5, 2009 To i ja się zgłoszęB) W totka mi nie idzie to może tutaj wygram:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach