grandsyndicate 0 Zgłoś post Napisano Lipiec 5, 2009 Witam. Global Domains International - dystrybutor domen internetowych w modelu mlm, każdemu użytkownikowi za zaproszenie 5 nowych osób w ciągu 7 dni wypłaca bonusa w wysokości 100$, za 10 osób 200$ i tak dalej bez limitu Nowy afiliat musi wykupić 10 płyt DVD z filmami marketingowymi aby odebrać bonusa (ok. 50$) - wymóg regulaminu. Oferujesz potencjalnym współpracownikom że opłacisz ich pierwszy miesiąc członkostwa w programie - mogą bez problemu zrezygnować przed drugą płatnością - nikt nie traci a Ty zarabiasz bonusa 100$ za minimum 5 osób. Czyli pierwsza inwestycja to 100$: 50$ na dvd i 50$ na 5 osób, które wraca w bonusie Wymóg opłacony i tym razem całe 100$ na 10 kont - zwrot 200$! Ta strategia poszerza grupe docelową - nie potrzebujesz już zwolenników mlm...TYLKO ZWERYFIKOWANE KONTA PAYPAL - moje pierwsze pięć osób znalazłem wśród rodziny Oczywiście najlepiej wszystko przepuścić przez Acme People Search no chyba że ktoś ma konkretny plan na wykorzystanie domeny GDI. Dlatego wdrażając tą strategie wszystkim zainteresowanym opłacam pierwszy miesiąc członkostwa w GDI. Warto podkreślić, że duplikując ten manewr każdy może łatwo i szybko wyrwać trochę gotówki. Więcej szczegółów... http://globaldomainsinternationalmlm.blogs...nus-z-gdi.html Zapraszam - sprawdzone i legalne - od kilku miesięcy niemal co tydzień mam 5 osób! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach