Pegaz 0 Zgłoś post Napisano Lipiec 4, 2009 Sprzedam 2 serwery dedykowane za 3 dni max musze wszystko przelozyc na nowe serwery. Serwerki pochodza ze sosnowca. 6000 + GHZ AMD 4 GM RAM 80 GB dysk drugi ma 120 GB zdaje sie Na jednym serwerze jest DA oczywiscie darmowa licencja od livenetu Sprzedaje bo przenosze na inne maszyny. Cena normalnie to 294 zl za miesiac 1 serwer Sa oplacone do polowy sierpnia prawie ze, a szkoda mi z nich tak po prostu zrezygnowac i nie odzyskac kasy. Kontakt 4759357 Dobrze wiem ze w livenecie sie teraz czeka do tygodnia za serwerem. Jesli ktos chce od reki to pisac Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
www.ionic.pl 535 Zgłoś post Napisano Lipiec 4, 2009 Doskonaly opis parametrów technicznych ! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Designer 0 Zgłoś post Napisano Lipiec 4, 2009 Jeśli to Ty jesteś tym słynnym Pegazem to się nie dziwię czemu na każdym forum się z Ciebie śmieją. : D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Jarosław Szmańda 42 Zgłoś post Napisano Lipiec 4, 2009 Jeśli to Ty jesteś tym słynnym Pegazem to się nie dziwię czemu na każdym forum się z Ciebie śmieją. : D Tak to On Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
olko 0 Zgłoś post Napisano Lipiec 4, 2009 Te serwery to chyba po teamhost.pl, a Pegaz to pewnie nowy właściciel. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Active-Hosting Zgłoś post Napisano Lipiec 4, 2009 Te serwery to chyba po teamhost.pl, a Pegaz to pewnie nowy właściciel. team host ma w ekstra firmie eatm czy jakoś tak Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kriss 3 Zgłoś post Napisano Lipiec 4, 2009 4 GM RAM tzn. 4 Giga Majty? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Freecast 0 Zgłoś post Napisano Lipiec 4, 2009 tzn. 4 Giga Majty? Rozwalił mnie ten temat hehe kolega Pegaz nawet dobrze z tego co widzę nie wie co sprzedaje Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
msciciel2009 0 Zgłoś post Napisano Lipiec 4, 2009 Sprzedam 2 serwery dedykowane za 3 dni max musze wszystko przelozyc na nowe serwery. Serwerki pochodza ze sosnowca. 6000 + GHZ AMD < chyba ośle amd athlon 64 x2 6000 + który ma 3.1 GHz na rdzeń 4 GM RAM < error 80 GB dysk drugi ma 120 GB zdaje sie < a to do czego bo nie rozumiem ? Na jednym serwerze jest DA oczywiscie darmowa licencja od livenetu Sprzedaje bo przenosze na inne maszyny. Cena normalnie to 294 zl za miesiac 1 serwer Sa oplacone do polowy sierpnia prawie ze, a szkoda mi z nich tak po prostu zrezygnowac i nie odzyskac kasy. Kontakt 4759357 Dobrze wiem ze w livenecie sie teraz czeka do tygodnia za serwerem. Jesli ktos chce od reki to pisac Ty udajesz tak pustego czy co ? Sprzedajesz serwery dedykowane tej firmy z taką wiedzą ? twoi klienci mają chyba po 10 lat.... Twoja strona to istne dno nawet WHMCS nie wgrasz nulled ? zamawianie na gg ja pier********** Padam ze śmiechu......... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Freecast 0 Zgłoś post Napisano Lipiec 4, 2009 a ten Cast Pol to nie krzak ?? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
msciciel2009 0 Zgłoś post Napisano Lipiec 4, 2009 a ten Cast Pol to nie krzak ?? Nie, ma nip i regon. Z taką wiedzą to nie wiem jak on istnieje. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach