Wips 0 Zgłoś post Napisano Lipiec 3, 2009 Witam wszystkich! Zwarcam się do was z prośbą, o doradzenie mi w moim problemie. Planuje zakup VPSa pod TeamSpeak'a, webspell'a oraz forum phpBB3. Transfer i przestrzeń dyskowa jest mało ważna, ponieważ zawsze można to dokupić. Zależy mi bardziej na sprzęcie. Czy np. Root VPS 1 firmy ionic.pl "udźwignął" by to wszystko? Pozdrawiam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Wips 0 Zgłoś post Napisano Lipiec 3, 2009 Dziękuję za odpowiedź. A co z obsługą? Jaki panel admina, system etc? Pozdrawiam. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Designer 0 Zgłoś post Napisano Lipiec 3, 2009 Jak pod TSa, to raczej transferem również powinieneś się martwić.. Przy wielu użytkownikach dokupywanie transferu jest nieopłacalne.. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Wips 0 Zgłoś post Napisano Lipiec 3, 2009 100GB nie wystarczy pod kilku użytkowników, którzy zapewne przesiadywać będą po 20? Bo jeżeli mam płacić więcej z + 50GB transferu, to bardziej mi odpowiada oferta pierwsza z dokupieniem tych 50. Wyjdzie taniej. No chyba że są lepsze oferty VPSów. Pozdrawiam, Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
SanKen 63 Zgłoś post Napisano Lipiec 3, 2009 Może coś z oferty Logout.pl maja serwery w Polsce sam sobie skonfigurujesz i masz min procek to 2.33Ghz jeden rdzeń i taniej Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Wips 0 Zgłoś post Napisano Lipiec 3, 2009 Jak mówiłem, nie znam się, ale wymajstrowałem coś takiego: Obraz konfiguracji Jakieś zastrzeżenia, propozycje? Pozdrawiam. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Klient BudGetvps.pl 0 Zgłoś post Napisano Lipiec 4, 2009 myślę ze ionic.pl by dał radę , lub kylos.pl , vps z wyższej półki. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Wips 0 Zgłoś post Napisano Lipiec 4, 2009 Za tą cenę masz Root VPS3 w ionic.pl, gdzie masz więcej pamięci, dysku Hmm, nie popatrzyłem się na to. Mój wybór pada więc na ionic.pl. Wszystkim dziękuję więc za oświecenie mnie, w tym problemie. Pozdrawiam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach