Jarosław Szmańda 42 Zgłoś post Napisano Lipiec 3, 2009 Cześć, Szukam ale nie mogę znaleźć jakiegoś dobrego... Lubię prostotę np. Pidgin, CheckGmail - coś w tym styku. Może ktoś z Was używa akurat? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość nrm Zgłoś post Napisano Lipiec 3, 2009 GoogleReader Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Jarosław Szmańda 42 Zgłoś post Napisano Lipiec 3, 2009 No właśnie jakoś nie przypadł mi do gustu... http://liferea.sourceforge.net/ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość nrm Zgłoś post Napisano Lipiec 3, 2009 desktopowych nie zabierzesz z soba w drogę. a ja swoje feedy czytam gdziekolwiek jestem u kogokolwiek jestem i na czymkolwiek z dostepem do netu np. poprzez telefon Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Jarosław Szmańda 42 Zgłoś post Napisano Lipiec 3, 2009 desktopowych nie zabierzesz z soba w drogę. a ja swoje feedy czytam gdziekolwiek jestem u kogokolwiek jestem i na czymkolwiek z dostepem do netu np. poprzez telefon To już podpada pod uzależnienie od komputera Ja akurat korzystam tylko z komputera w domu, nigdzie indziej. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
d.v 1409 Zgłoś post Napisano Lipiec 3, 2009 Kto powiedział, że rozwiązań "desktopowych" nie zabierzesz w świat? Opera (z synchronizacją) daje radę. No i czyta zarówno RSS jak i Atom. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość nrm Zgłoś post Napisano Lipiec 3, 2009 I wszedzie i u kazdego bede to instalowal? bez jaj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
d.v 1409 Zgłoś post Napisano Lipiec 4, 2009 A dlaczego nie? Niech się ludzie uczą używać porządną przeglądarkę. Tak, wiem, Firefox jest najlepsiejszy, a ja jestem głupi. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość nrm Zgłoś post Napisano Lipiec 4, 2009 Zupełnie nie zrozumiałaś. Jacy ludzie? Jeżdżąc po kraju/świecie wpadasz na neta w dziwnych miejscach i na dziwnych urządzeniach. Różne terminale z IE, inne wynalazki. Oczywiście tutaj w przypadku samych feedów jest to przerost formy nad treścią - ja też nie potrzebuje feeda w każdym miejscu na świecie. Nie mniej jak już chodzi o np. GMAILa to jest to najistotniejsza sprawa Ostatnim razem kiedy czytałem feedy nie na swoim laptopie - to na komórce (Opera Mobile) w PKP w drodze do Gdańska Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach