Gość Mruczek Zgłoś post Napisano Lipiec 11, 2009 Serdecznie dziękuję! Konto już aktywne! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Pokuć Zgłoś post Napisano Lipiec 11, 2009 YES YES YES W końcu coś wygrałem, dziękuję Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
grzyb3k 0 Zgłoś post Napisano Lipiec 11, 2009 Dzięki! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
misioN 7 Zgłoś post Napisano Lipiec 11, 2009 O, pierwszy raz coś wygrałem, dzięki Jakoś wieczorkiem wyśle zamówienie ;P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
lukas22333 0 Zgłoś post Napisano Lipiec 11, 2009 A moge sobie zamowic konto minimum jak wygralem simple ? simple troche za duzo jak na moje potrzeby Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kacka 0 Zgłoś post Napisano Lipiec 11, 2009 Miła niespodzianka;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
wygodad 31 Zgłoś post Napisano Lipiec 11, 2009 gratuluje wszystkim wygranej Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
www.ionic.pl 535 Zgłoś post Napisano Lipiec 11, 2009 A moge sobie zamowic konto minimum jak wygralem simple ? simple troche za duzo jak na moje potrzeby Jasne, śmiało. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
przemu 0 Zgłoś post Napisano Lipiec 13, 2009 Bardzo się cieszę z wygranej:) W końcu i mnie się udało. Przy okazji przepraszam za spóźnienie, miałem pracowity weekend. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
www.ionic.pl 535 Zgłoś post Napisano Lipiec 18, 2009 Witam Czy podobne konkursy będą jeszcze organizowane ? Pozdrawiam niewykluczone ... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
m.p 0 Zgłoś post Napisano Lipiec 18, 2009 też dopiero wróciłem, jak zweryfikować konto? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Marek607 655 Zgłoś post Napisano Lipiec 20, 2009 Dopiero aktywowane wieczorem zaczynam test Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
misioN 7 Zgłoś post Napisano Lipiec 20, 2009 Ja tam oddałem znajomemu który potrzebował, i z tego co wiem wszystko super ładnie chodzi, nawet ostatnio sam testowałem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach