wasik5 0 Zgłoś post Napisano Lipiec 2, 2009 Witam serdecznie od razu przejdę do sedna sprawy Postawiłem sobie serwer (Ubuntu 9.04 nie edycja server) na kilka stron na podstawie tego artykułu The Perfect Server i nie mogę edytować plików i pobierać do edycji przez Dreamweaver CS4 oraz nie widzę plików .htaccess, ustawiałem chmod 777 przez konsole i goome i to samo jest. Instalacje przeprowadziłem dobrze bo wszystko inne działa tak jak powinno. W google szukałem i nie znalazłem nic, tak więc proszę o pomoc w tej sprawie. Pozdrawiam Konrad Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
www.ionic.pl 535 Zgłoś post Napisano Lipiec 3, 2009 "nie mogę pobierać" - możesz to rozwinąć ? Sprawdź ustawienia ftp, umask itd. p.s. staraj się omijać chmody 777 ... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Krystian 17 Zgłoś post Napisano Lipiec 3, 2009 Jeżeli działa Ci ftp (możesz się połączyć np. przez Total Commandera) to raczej błędna konfiguracja Dreamweaver'a Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
wasik5 0 Zgłoś post Napisano Lipiec 3, 2009 Jeżeli działa Ci ftp (możesz się połączyć np. przez Total Commandera) to raczej błędna konfiguracja Dreamweaver'a raczej nie bo na tc tez nie mogę edytować tylko wysyłać, a Dreamweaver'a mam dobrze bo wszystko działa na cba, lua,interi tak jak powinno Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
wasik5 0 Zgłoś post Napisano Lipiec 6, 2009 No i lipa próbowałem przez umask, zmieniałem chmod przez TC, i nic. A nawet tc nie pobiera plików do edycji, nie wiem co mogłem skopać w instalacji. Wszystko robiłem dobrze tak jak jest napisane w tej instrukcji. Jak ktoś chce to proszę o napisanie co mam robić po kolei żeby to naprawić, jest możliwość zapłaty za to. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
www.ionic.pl 535 Zgłoś post Napisano Lipiec 7, 2009 No i lipa próbowałem przez umask, zmieniałem chmod przez TC, i nic.A nawet tc nie pobiera plików do edycji, nie wiem co mogłem skopać w instalacji. Wszystko robiłem dobrze tak jak jest napisane w tej instrukcji. Jak ktoś chce to proszę o napisanie co mam robić po kolei żeby to naprawić, jest możliwość zapłaty za to. Musisz się dokształcić p.s. sprawdź czy jest konfig ispcp w ftp czy paczkowy, tam hasełka itd .. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
wasik5 0 Zgłoś post Napisano Lipiec 8, 2009 oki działa dziex za pomoc Można zamknąć temat Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach