Csliga.pl BW 0 Zgłoś post Napisano Lipiec 2, 2009 Witam, nie wiedziałem gdzie dać ten temat, dlatego piszę tutaj. Zainstalowałem serwer Ventrilo, ale nie mogę go odpalić, ponieważ wyskakuje błąd: ERROR: ServerCreateStream(): bind failed for interface '0.0.0.0', errno = 98. Proszę o pomoc w konfiguracji mojego serwera. Chce mieć dobrą jakość dźwięku, 100 slotów i port 4040 IP mojego serwera: 83.143.134.61 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
wesolak 7 Zgłoś post Napisano Lipiec 2, 2009 Nie to forum / delete Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość RuFiK Zgłoś post Napisano Lipiec 3, 2009 kosz Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Csliga.pl BW 0 Zgłoś post Napisano Lipiec 3, 2009 zaiast do kosza to moz mi kto powie w jakim forum mam to dać. A nie kaądy jest fajny bo napisze "kosz", a nikt nie wie jak mi pomóc. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lan Hikari 3 Zgłoś post Napisano Lipiec 3, 2009 kosz to taka adnotacja dla moderatora Napisz temat na forum http://gamehostingtalk.pl Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach