asusek 0 Zgłoś post Napisano Lipiec 2, 2009 Witam serdecznie, Potrzebuję serwer/y z dużym dyskiem, chodzi mi o hosting plików jak np odsiebie[dot]com czy chomikuj[dot].pl ten drugi to właśnie ma serwer w USA. Jakie polecacie firmy hostingowe do tego typu działalności? to co ja planuję ma bardziej skupiać obrazki pliki viedo i utwory mp3. Pozdrawiam z góry dziękuję Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kamil01 0 Zgłoś post Napisano Lipiec 2, 2009 Do takich celów to raczej dedyk, a nie współdzielony hosting... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
asusek 0 Zgłoś post Napisano Lipiec 2, 2009 no tak a jakieś konkretne firmy zagraniczne? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Active-Hosting Zgłoś post Napisano Lipiec 2, 2009 no tak a jakieś konkretne firmy zagraniczne? Leaseweb.com oraz ovh.pl Ps. w Polsce nikt nie sprzeda maszyny pod to. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Jarosław Szmańda 42 Zgłoś post Napisano Lipiec 2, 2009 Poczytaj to http://www.webhostingtalk.pl/index.php?sho...27&hl=warez Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
asusek 0 Zgłoś post Napisano Lipiec 2, 2009 jak kupie dedyka w tym ovh to mnie nie wyrzucą za hostowanie na moim serwerze tego typu plików? w końcu parę zagranicznych serwisów oferujących darmowych hosting plików widziałem na serwerach w ovh Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Jarosław Szmańda 42 Zgłoś post Napisano Lipiec 2, 2009 Jak znajdą to na pewno. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
asusek 0 Zgłoś post Napisano Lipiec 2, 2009 hmmm np zippyshare[dot]com jeden już z większych serwisów jedzie na serwerach ovh, a co do chomikuj i USA? wiele innych serwisów prowadzi taką działalność korzystając z jakiś firm. P.s odsiebie to nawet widzę, że na Polskich serwerach jest Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach