rocho87 0 Zgłoś post Napisano Lipiec 2, 2009 Witam, Po dłuższych lekturach przeglądaniu oglądaniu itp itd doszedłem do wniosku, że potrzebuję jednak VPS pod moją stronę biorąc pod uwagę plany rozwoju w najbliższym czasie. Nie miałem nigdy do czynienia z VPS. Czy wybierając managed z directadmin dam sobie radę ze wszystkim? Gdzie szukać pomocy i nauczyć się podstaw administrowania VPS'em? I ostatnie najważniejsze pytanie poszukuje VPS managed do max 80zł/m-c. Czy w Polsce znajdę takie usługi? Pozdrawiam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Zgłoś post Napisano Lipiec 2, 2009 W Polsce tak, ale serwer będzie stał w DE/UK... no chyba, że wejdziesz w jakieś bagno... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
m.p 0 Zgłoś post Napisano Lipiec 2, 2009 Taniej może też wyjść kupno root vps i wynajęcia admina, który by jednorazowo skonfigurował maszynkę, a w razie czego za zapłatą może coś jeszcze zmienić/dodać. Znam w sumie trochę osób, które tak robią. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
rocho87 0 Zgłoś post Napisano Lipiec 2, 2009 Czy jakieś konkretne namiary na firmy mogę prosić. Nie interesuje mnie raczej wynajmowanie admina B) A jest gdzieś w necie lektura na ten temat? Pewnie nie jest to zbyt skomplikowane Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
.net 0 Zgłoś post Napisano Lipiec 2, 2009 Opisana konfiguracja serwera -> http://www.blueman.pl/tag/konfiguracja Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lan Hikari 3 Zgłoś post Napisano Lipiec 2, 2009 Menaged za 80/m-c B) Pewnie jeszcze brutto Nie znajdziesz nic sensownego za te pieniądze... Niektóre polskie root vpsy, podkreślam niektóre mają dużo lepszy support niż tanie menagedy dlatego z taką kasą to szkoda się pchać w takie "coś"... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
rocho87 0 Zgłoś post Napisano Lipiec 3, 2009 Czyli rozumiem za taką kwotę nie ma wogóle opcji?! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach