abe 0 Zgłoś post Napisano Lipiec 2, 2009 Co sie ostatnio dzieje z proste.pl? W sumie od kilku 2-3 lata mam tam konta. Nie zdarzyło się żeby nie działało (ja nie trafiłem). Aż tu w ostatnich dniach drugi już raz... własnie leży B) Wszystko, łączenie z główną stroną. Zalało serwery? IQ.pl działa ale oni to zapewne serwery mają gdzie indziej? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ViPower.PL 28 Zgłoś post Napisano Lipiec 2, 2009 Co sie ostatnio dzieje z proste.pl? W sumie od kilku 2-3 lata mam tam konta. Nie zdarzyło się żeby nie działało (ja nie trafiłem). Aż tu w ostatnich dniach drugi już raz... własnie leży B) Wszystko, łączenie z główną stroną.Zalało serwery? Działa proste.pl IQ.pl działa ale oni to zapewne serwery mają gdzie indziej? w tej samej Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
m.p 0 Zgłoś post Napisano Lipiec 2, 2009 Potwierdzam, ich strona śmiga. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
krzysztofgda 46 Zgłoś post Napisano Lipiec 3, 2009 Serwery proste.pl znajduja sie w innej serwerowni niz iq.pl Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
abe 0 Zgłoś post Napisano Lipiec 3, 2009 Potwierdzam, ich strona śmiga. Faktycznie kilka minut po tym jak napisałem (a czekałem z 1 godz. B) ) podniosło się. I niech tak zostanie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach