KoNN 0 Zgłoś post Napisano Lipiec 1, 2009 Witam zastanawiam się nad zmianą dostawcy hostingu dlatego pytam 10gb dysk 100gb transfer panel najlepiej DA dostęp do shella z z mozliwoscia postawienia serwera polchat (wymagana JAVA) nie znam się na VPS-a wiem że to mnie czeka dlatego proszę o pomoc w wyborze i ofertach środki nieduże ale 80 zł moge dać. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Zgłoś post Napisano Lipiec 1, 2009 Było, było, było. Jak dla mnie wątek do kosza, autor - leń. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KoNN 0 Zgłoś post Napisano Lipiec 1, 2009 Oj ja ci dam lenia nie ładnie tak mówić o koledze Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
krk 2 Zgłoś post Napisano Lipiec 1, 2009 Było, było, było.Jak dla mnie wątek do kosza, autor - leń. Dobrze, że Sponsi nie ma Moda Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Pokuć Zgłoś post Napisano Lipiec 1, 2009 Czasem nawet szkoda Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KoNN 0 Zgłoś post Napisano Lipiec 1, 2009 No okey skoro kazdy ma mnie w dupie rozumiem i przepraszam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Zgłoś post Napisano Lipiec 1, 2009 Najlepiej VPS-a.. oja, przecież wiesz co trzeba zrobić : ) zieeeeeffffffff no ten.. a jakie obciążenie? Zieeff.. co tam dokładnie masz? Zieefff... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach