sorcerer 0 Zgłoś post Napisano Czerwiec 30, 2009 Witam, może ktoś pomóc z konfiguracja WHCMS, mianowicie zintegrowałem go z DA - dodałem produkty dla hostingu, oźnij dla resellera, wszystko pięknie dział dla kont hostingowych, kiedy zakładam konta resellerów WHMCS nie tworyz mi kont reseller w DA. Spotkał się ktoś z taką sytuacją. Proszę o sugestie. Druga sprawa, mógłby ktoś podesłać link do jakichś tanich templatów WHMCS. Pozdrawiam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
jarek 4 Zgłoś post Napisano Czerwiec 30, 2009 nie można z resellera konta kolejnego resellera, albo musisz to robić z admina, albo kolejnego 'admina', który będzie konta reseller tylko tworzył Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
d.v 1409 Zgłoś post Napisano Czerwiec 30, 2009 Co do integracji z DA się nie wypowiadam, ale co się tyczy tanich templatek do WHMCS, to co masz na myśli pisząc "tanie"? Dla jednego tania będzie templatka za $100, dla innego za $5 (przesadziłem, tak tanich to raczej nie znajdziesz ). Kilka sztuk jest na skinzee - http://www.skinzee.com/website-templates-w...-hosting-c-1_22 - $97 za sztukę. Na forum DigitalPoint od czasu do czasu pojawiają się oferty sprzedaży/wykonania templatek dla WHMCS, ceny równe - od kilku dolarów w górę, jakość też bardzo różna, w większości przypadków niestety bardzo słaba. Widziałem też swego czasu kilka całkiem interesujących projektów na ebay-u, może warto tam zerknąć? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach