kazzr 0 Zgłoś post Napisano Czerwiec 30, 2009 Znalazłem takie coś: http://www.8p.pl Szukałem na forum i w googlach ale mało o nich jest jak już są to same dobre rzeczy i dużo zalet, jedyna wada z którą się spotkałem to ograniczenie w obciążeniu procesora - wie ktoś w jakich granicach ono oscyluje ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
is_wm 287 Zgłoś post Napisano Czerwiec 30, 2009 Yyy informacji o tej firmie jest sporo, choćby na forum.optymalizacja.com. Tu też jest jakiś temat chyba. PS. Czy jakiś hosting nie oferuje limitow uzycia CPU? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kazzr 0 Zgłoś post Napisano Czerwiec 30, 2009 PS. Czy jakiś hosting nie oferuje limitow uzycia CPU? na linuxpl.com ktoś mi napisał, że "nie monitorujemy takiego czegoś Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
is_wm 287 Zgłoś post Napisano Czerwiec 30, 2009 To chyba pozostaje im tylko współczuć, skoro nie monitorują swoich maszyn... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
lukas22333 0 Zgłoś post Napisano Czerwiec 30, 2009 Nie monitorują puki nic szczególnego się nie dzieje. Jak ktoś przesadza z obciążeniem to na pewno mu podziękują Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
is_wm 287 Zgłoś post Napisano Czerwiec 30, 2009 Jeśli tak, to chyba lepiej opierać się na czystych zasadach, nisz na widzi mi się admina... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pancol 0 Zgłoś post Napisano Styczeń 18, 2010 ja mam hosting juz 2 lata i z pewnoscia wykupie kolejny okres abonamentowy. zdecydowanie polecam, szybko i niezawodnie. strona glowna wyglada skromnie ale... warto sprawdzic Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
czaczawik 8 Zgłoś post Napisano Luty 3, 2010 Hosting solidny, ale te limity. 3% CPU to ciut mało Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
majkeldug 0 Zgłoś post Napisano Październik 1, 2010 Od czasu kiedy właścicielem 8p.pl jest inna firma, wiele złych rzeczy słyszałem - a to że panel wolno działa, a to że np. zapomnieli odnowić domenę i wygasła. być może to tylko chwilowe kłopoty. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
yokel 1 Zgłoś post Napisano Październik 2, 2010 Przed zmianą właściciela panel też wolno działał. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Bartman 0 Zgłoś post Napisano Październik 30, 2011 (edytowany) Ktoś wie co sie dzieje z serwerami tej firmy? Mieli przenosić serwery po kupnie przez nowego właściciela ale to dopiero jutro a tu już od 12 godzin żadna strona od nich nie egzystuje. Łącznie z samą 8p.pl. W takim przypadku ciężko jest napisać ticketa a telefon milczy. Edytowano Październik 30, 2011 przez Bartman (zobacz historię edycji) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Łukasz Bylica 0 Zgłoś post Napisano Październik 30, 2011 Trafiłem na ten temat z tego samego powodu co przedmówca. Czy ktoś wie co się dzieje? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość patrys Zgłoś post Napisano Październik 30, 2011 Czy ktoś wie co się dzieje? Zostało przeniesione i znajduję się w nowym DC? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Bartman 0 Zgłoś post Napisano Październik 30, 2011 Od ponad 20 godzin nie znajduje sie nigdzie, a raczej wszystkie strony umieszczone na ich serwerach znajdują się w ciemnej d... Ciekawe, że ich strona już działa a ich klientów nie! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
sshd 127 Zgłoś post Napisano Październik 30, 2011 Śledzenie trasy do 8p.pl [80.82.16.58] z maksymalną liczbą 30 przeskoków: 1 * * * Upłynął limit czasu żądania. 2 34 ms 34 ms 49 ms acsfw-do-pawia-acs-1.sferia.net [193.41.112.105] 3 35 ms 38 ms 49 ms pawia-acs-1-do-gw-3.sferia.net [193.41.112.194] 4 65 ms 38 ms 48 ms SzaraNet.plix.pl [195.182.218.169] 5 57 ms 57 ms 48 ms najdmen.szara.net.pl [94.124.7.146] 6 48 ms 57 ms 68 ms z-najdmen-do-wireless.wireless.pl [80.82.16.58] Śledzenie zakończone. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach