kazzr 0 Zgłoś post Napisano Czerwiec 30, 2009 Witam. Poszukuję hostingu od ~15GB transferu miesięcznie, ~2 GB FTP. Strona stoi na skrypcie Joomla, unikalnych odwiedzin w granicach 700-900 czasami dochodzi do 1000 uu. Mój darmowy hosting nie wytrzymuje i muszę zainwestować w płatny. Hosting ma być w średnich cenach, żadnych kosmicznych hostingów nie chcę tak jak żadnych krzaków za płatność sms lub coś krzakopodobnego. Pady mogą występować ~raz w tygodniu, mile widziany dobry support. Pozdrawiam i z góry dziękuje za pomoc. Edit. Mile widziana domena w promocji Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
emilek 0 Zgłoś post Napisano Czerwiec 30, 2009 Jaka cena? Z moich propozycji to neteasy.pl (polecam!, z patrykiem można się dogadać ), firehost.pl, active-hosting.pl, webh.pl itd. Poczytaj opinie, porównaj pakiety, cenę, zamów okres testowy i wybierz to co Ci odpowiada. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kazzr 0 Zgłoś post Napisano Czerwiec 30, 2009 Jaka cena? Z moich propozycji to neteasy.pl (polecam!, z patrykiem można się dogadać ), firehost.pl, active-hosting.pl, webh.pl itd.Poczytaj opinie, porównaj pakiety, cenę, zamów okres testowy i wybierz to co Ci odpowiada. Dzięki, przejże wszystkie oferty hostingów które wymieniłeś. Czekam na inne wypowiedzi. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
MasterNETpl 100 Zgłoś post Napisano Czerwiec 30, 2009 Przewertowałeś dział z opiniami? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kazzr 0 Zgłoś post Napisano Czerwiec 30, 2009 Przewertowałeś dział z opiniami? Oczywiście, doszedłem do bodajże 13 strony jakbym go nie przejrzał nie darowałbym sobie, że tutaj napisałem. Zastanawiam się nad Hekko.pl i Webh.pl Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kazzr 0 Zgłoś post Napisano Czerwiec 30, 2009 hm.. nie mogę już edytować a chcę dopisać, iż zmieniłem zdanie. Teraz potrzebuje hostingu do 300-350zl/rok. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Designer 0 Zgłoś post Napisano Czerwiec 30, 2009 linuxpl.com dodatkowo masz domenkę gratis.. i support z którym idzie dogadać się w kilka minut. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
lukas22333 0 Zgłoś post Napisano Czerwiec 30, 2009 Polecam neteasy.pl Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
VIPserv.org 4 Zgłoś post Napisano Czerwiec 30, 2009 Witam. Poszukuję hostingu od ~15GB transferu miesięcznie, ~2 GB FTP. Strona stoi na skrypcie Joomla, unikalnych odwiedzin w granicach 700-900 czasami dochodzi do 1000 uu. Mój darmowy hosting nie wytrzymuje i muszę zainwestować w płatny. Hosting ma być w średnich cenach, żadnych kosmicznych hostingów nie chcę tak jak żadnych krzaków za płatność sms lub coś krzakopodobnego. Pady mogą występować ~raz w tygodniu, mile widziany dobry support. Pozdrawiam i z góry dziękuje za pomoc. Edit. Mile widziana domena w promocji może vipserv.org - pakiet z 20GB transferu, 2GB miejsca za 9,99zł/mc. No i pady stanowczo rzadzej niż raz na tydzień Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kolin 0 Zgłoś post Napisano Lipiec 2, 2009 polecam hekko.pl mam tam hosting i też joomla Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach