Gość RuFiK Zgłoś post Napisano Lipiec 1, 2009 Zapomnialem dopisac, jedyna oplata na prywatnym koncie to oplata w wys 1.60 miesiecny z tytulu oplata za ubezpieczenie. Pozdrawiam. ps. chyba te oplate znieśli ?? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Linux 0 Zgłoś post Napisano Lipiec 1, 2009 Bowiem nigdy nie było obowiązkowe . Anyway ja tego nigdy nie płaciłem ;]. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Zgłoś post Napisano Lipiec 1, 2009 Ja nigdy nie miałem problemów z wpłatomatem... jak ktoś nie umie z czegoś korzystać, to sorry... nie rozumiem w jaki sposób może tam być problem jakikolwiek, skoro na koniec jest "zdeponowano <kwota>.. czy akceptujesz?" - to po co te ćwoki akceptują skoro coś im się nie zgadza? do tego jest kwitek... Marek607 są.. to jest BRE Bank mówiąc o tych opłatach może uściślij jakie masz konto i gdzie, bo ktoś pomyśli, że w prywatnym koncie w mBanku trzeba płacić za utrzymanie konta albo że przelew kosztuje złotówkę czy coś.. Jedyna opłata to 50gr. za przelew w mBanku do innego banku.. 50, nie? Bo może o czymś nie wiem heh . Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Linux 0 Zgłoś post Napisano Lipiec 1, 2009 Sponsi, 50gr było swego czasu . Na wszystkich kontach prywatnych przelewy są darmowe . Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Marek607 655 Zgłoś post Napisano Lipiec 1, 2009 Marek607 są.. to jest BRE Bankmówiąc o tych opłatach może uściślij jakie masz konto i gdzie Takie ceny co podalem ma Mazowiecki Bank Centralny a dokładnie Bank Spółdzielczy..... bo ktoś pomyśli, że w prywatnym koncie w mBanku trzeba płacić za utrzymanie konta albo że przelew kosztuje złotówkę czy coś.. W prywatnym nie trzeba ale firmowym już tak. Za przelewy 1 zl ( prócz przelewu do tego samego typu konta) Do tego 3,6 zl miesięcznie za kartę. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach