ksk 67 Zgłoś post Napisano Czerwiec 30, 2009 Od paru dni męczę się z wirusem który niby jest ale go jednak nie ma. Chodzi mi dokładnie o domene kisiek.net i plik favicon. Przeszukałem cały serwer w poszukiwaniu tego pliku. W aliasach też nic nie było ani także w żadnych iframe itp itp. Ktoś ma jakiś pomysł gdzie to siedzi ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Jarosław Szmańda 42 Zgłoś post Napisano Czerwiec 30, 2009 Objawy? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość patrys Zgłoś post Napisano Czerwiec 30, 2009 clamscan -i -r public_html/ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ksk 67 Zgłoś post Napisano Czerwiec 30, 2009 clamscan niczego nie łapie. Codziennie o 2 w nocy mi leci Clamscan i sprawdza wszystko + sprawdza każdy wysłany plik via FTP mniejszy niż 5 mega a objawy hmm jak masz dobrego antywirusa wejdź na stronę i sobie zobacz Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
p 3 Zgłoś post Napisano Czerwiec 30, 2009 To nie problem z favicon.ico tylko ze skryptem odpowiedzialnym za obsługę nieistniejących plików (404). Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ksk 67 Zgłoś post Napisano Czerwiec 30, 2009 @p Odpowiedź za 100 punktów zgadza się javascript się tu wstawił Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach