HaX121 0 Zgłoś post Napisano Czerwiec 29, 2009 Witam. Szukam płatnego i dobrego hostingu do max 15 zł miesięcznie. Hosting ma być pod forum. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lan Hikari 3 Zgłoś post Napisano Czerwiec 29, 2009 A mniej informacji się podać nie dało? Potrzebna powierzchnia dyskowa? Transfer? Jaki skrypt? (pewnie przemo) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
HaX121 0 Zgłoś post Napisano Czerwiec 29, 2009 Skrypt przemo. A pojemność większa niż 1 GB Transfer Powyżej 10 GB miesięcznie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
webh.pl 229 Zgłoś post Napisano Czerwiec 29, 2009 Zapraszam do skorzystania z naszej oferty. Pana wymagania spełnia pakiet START i MEDIUM klik :-) Pozdrawiam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
HaX121 0 Zgłoś post Napisano Czerwiec 29, 2009 A wypowie się ktoś na temat webh.pl i czy active-hosting.pl bylo by lepsze czy gorsze ?? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Marek607 655 Zgłoś post Napisano Czerwiec 29, 2009 Opinie webh.pl Opinie active-hosting.pl Następnym razem użyj szukajki.............. w webh.pl nie miałem konta więc nie powiem co i jak a jeśli chodzi o active-hosting to ja nie narzekałem ale kolega miał trochę problemów...... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
HaX121 0 Zgłoś post Napisano Czerwiec 29, 2009 A co sądzicie o prohost.pl ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
MasterNETpl 100 Zgłoś post Napisano Czerwiec 29, 2009 @HaX121 tu na forum w odpowiednim dziale masz już opinie naprawdę o wielu firmach.. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Active-Hosting Zgłoś post Napisano Czerwiec 29, 2009 o active-hosting to ja nie narzekałem ale kolega miał trochę problemów...... jakich ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Marek607 655 Zgłoś post Napisano Czerwiec 29, 2009 Wpłacił pieniądze za rok z góry , w panelu billingowym miał wpisane że ważne do czerwca 2010 , maila też dostał a wy mu nagle zablokowaliscie konto i dopiero jak wysłał dowód wpłaty to mu odblokowaliście... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Active-Hosting Zgłoś post Napisano Czerwiec 29, 2009 Wpłacił pieniądze za rok z góry , w panelu billingowym miał wpisane że ważne do czerwca 2010 , maila też dostał a wy mu nagle zablokowaliscie konto i dopiero jak wysłał dowód wpłaty to mu odblokowaliście... Błąd w systemie szczęśliwie rozwiązany. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość RuFiK Zgłoś post Napisano Czerwiec 29, 2009 Wpłacił pieniądze za rok z góry , w panelu billingowym miał wpisane że ważne do czerwca 2010 , maila też dostał a wy mu nagle zablokowaliscie konto i dopiero jak wysłał dowód wpłaty to mu odblokowaliście... Kazdej firmie sie to zdaza ... Pzdr Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mateusz Sojda 41 Zgłoś post Napisano Czerwiec 29, 2009 A co sądzicie o prohost.pl ? Polecam w 100%. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
www.mzone.uk 1200 Zgłoś post Napisano Czerwiec 29, 2009 Wpłacił pieniądze za rok z góry , w panelu billingowym miał wpisane że ważne do czerwca 2010 , maila też dostał a wy mu nagle zablokowaliscie konto i dopiero jak wysłał dowód wpłaty to mu odblokowaliście... Przy kilkuset kontach na serwerze zdarzają sie pomyłki, szczególnie przy księgowaniu wpłat na zwykłe konta bankowe. Przypuszczam, że nigdy nie widziałeś listy np 600 nazwisk wylistowanych z góry do dołu, więc trudno Tobie wyobrazić jak można się pomylić. W oczach to sie robi mgła (szczególnie po kilku godzinach pracy przy monitorze) i po chwli w zasadzie nie wiesz czy szukasz xsinskiego, czy iskinskiego. Przyznam, że u nas też się to zdarzyło chyba ze dwa razy. No cóż człowiek nie maszyna, potrafi sie pomylić. Tego problemu nie mają małe firmy, gdzie masz kilka kont, problemy się zaczną jak te firmy sie rozwiną. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Marek607 655 Zgłoś post Napisano Czerwiec 30, 2009 HaX121 pytał się o opinie więc mu odpowiedziałem. Rozumiem że każdemu może się zdarzyć - nikt nie jest idealny. Ja jak miałem konto u nich to nie narzekałem, przeniosłem się tylko z powodu korzystniejszej oferty. Zresztą dalej polecam ich usługi. Opinie prohost.pl Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Islington 0 Zgłoś post Napisano Czerwiec 30, 2009 Zapraszam na 14 dniowy okres próbny: FireHost.pl W ofercie mamy dwa pakiety poniżej 15zł za miesiąc. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach