Zcna 0 Zgłoś post Napisano Czerwiec 28, 2009 Witam potrzebuje serwer VPS pod Gre F1 Challenge na 20 osób , Minimalne wymagania gry to 1Ghz Cpu 128mb Ram i Grafika 32mb. Testowałem Gre na linuxie i chodzi przez Wine. Prosiłbym o wskazanie parametrów serwera jakie powinny być , aby gra przez siec była płynna i wskazanie ofert serwera. Cena jaką moge zapłacić to do 60-80zł miesięcznie. Z góry dziękuje za pomoc. Tomikus Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
szaq 0 Zgłoś post Napisano Czerwiec 28, 2009 Parametry? Oczywiście parametry samej gry, do tego dolicz wymagania Linuxa (nie wiem na jakim testowałeś) z uruchomionymi Xami no i jakimś zdalnym pulpitem. Ja zaopatrzyłbym się w 1.5-2 GHz CPU, 1GB RAM no i jakąś większą ilość transferu do wykorzystania. Tą już musisz wyliczyć na wyczucie. Co do dysku, to sama gra + jakieś 800MB na potrzebne pakiety, logi + oczywiście zapas. Co do konkretnych ofert, to trzeba znaleźć taką, której regulamin nie zabrania uruchamiania serwerów gier. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lan Hikari 3 Zgłoś post Napisano Czerwiec 28, 2009 Przypomnę to kolejny raz - pogadanki o grach na gamehostingtalk.pl Co do tematu - podałeś wymagania gry a co one mają do wymagań servera gry? Chyba nie będziesz grał za pośrednictwem VPS'a Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Cruzi 0 Zgłoś post Napisano Czerwiec 30, 2009 Zcna napisz do mnie na gg mamy ten sam problem gg:7046159 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach