m4ni3k 0 Zgłoś post Napisano Czerwiec 28, 2009 Witam Mam do was prosbe czy mozecie wypisac mi jakies dystrybucje czy narzedzia bootowalne ktora przydaja sie najczesciej gdy system siada itp? Osobiscie korzystam z -windows admin password hack (dzialajacy pod systemem xp, vista ) jesli ktos zapomni haslo -ultimate boot 4.0 -miniPE XT x2K -ERD commander 2007 -Hiren's boot cd 9.5 -DBAN 1.0.7 to kasowania danych -GPARTED live cd -norton ghost Czy mozecie wypisac jakies inne dystrybucje ktora przydaja sie w zyciu codziennym pracownika firmy komputerowej i nie tylko? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
d.v 1409 Zgłoś post Napisano Czerwiec 28, 2009 Płyty systemowe Windy i Linucha (najlepiej jakiś "live"), np. standardowe Ubuntu. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
m4ni3k 0 Zgłoś post Napisano Czerwiec 28, 2009 Posiadam live edycje rowniez jak winda i linux debian live 5.0 Bo roznie bywa :] nie raz mi dupe uratowaly Pytam o inne softy poniewaz nie o wszystkim wiem ; ] a jakies narzedzie przydatne moglem przegabic ktore pomoze mi osobiscie w roznych sytuacjach z komputerem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
itb 0 Zgłoś post Napisano Czerwiec 28, 2009 http://www.sysresccd.org Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
m4ni3k 0 Zgłoś post Napisano Czerwiec 28, 2009 Dzieki wielkie @itb W sumie to czesc jest na tych wyzej wymienionych dystrybucjach :] Ale i tak sie przyda Jesli ktos cos ma jeszcze nie wymienionego to bardzo prosze o wypisanie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Wojtek123 2 Zgłoś post Napisano Czerwiec 30, 2009 GRML:)Tu masz więcej. Świetne distro w wersji live, oparte na debianie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach