BlueMan 69 Zgłoś post Napisano Czerwiec 25, 2009 Jak również, jak Państwo widzą portal społecznościowy na takim serwerze i ile on może pomieścić kont użytkowników?Milion pięćset sto dziewięćset kont pewnie się zmieści. Tym bardziej, że precyzyjnie wiemy jak wydajnie został napisany ten portal, jakie dokładnie ma funkcje, itp. :] Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Jarosław Szmańda 42 Zgłoś post Napisano Czerwiec 25, 2009 Milion pięćset sto dziewięćset kont pewnie się zmieści. Niektóre Twoje posty są tak lamerskie, ż aż mi się słabo robi... Zależy co to za portal ma być. Jeśli zrobisz fotkę to raz dwa zapchają CI dyski i padnie. Jak zrobisz blipa zmieści się więcej. Napisz specyfikację strony to Ci szacunkowo ktoś powie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Matjas 2 Zgłoś post Napisano Czerwiec 25, 2009 Niektóre Twoje posty są tak lamerskie, ż aż mi się słabo robi... Odezwał się ... Nikt Ci nie poda ile pomieści użytkowników, bo nikt tutaj nie mógł skorzystać z tego skryptu. Choćbyś nie wiem jak go opisał to i tak te szacunki mogą być bardzo oddalone od rzeczywistości Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach