cotojestwtf 0 Zgłoś post Napisano Czerwiec 27, 2009 Witam! czy jest może jakaś firma w której można kupić VPS'a poprzez SMS ? Jeżeli tak proszę mnie poinformować w tym temacie Z góry dziękuję Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Hamurabii 0 Zgłoś post Napisano Czerwiec 27, 2009 NIema, takie rzeczy to tylko w erze najwyższa kwota sms -> 36,6 zł z czego dostajemy przy dobrej umowie ~50% więc jest to równowartość 18 złotych "VPS za SMS" nie jest opłacalną usługą więc nie oczekuj że zostanie wprowadzona kiedykolwiek Jak koniecznie chcesz VPS to: zamawiasz idziesz na pocztę wypełniasz druk zlecenia przelewu płacisz kwotę za VPS'a + 2.50 za wykonanie przelewu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
conra 10 Zgłoś post Napisano Czerwiec 27, 2009 Active-hosting za 3 sms 36,6 zł załatwi ci vps'a ;-) (chyba) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Active-Hosting Zgłoś post Napisano Czerwiec 27, 2009 Active-hosting za 3 sms 36,6 zł załatwi ci vps'a ;-) (chyba) Gdzie ktoś znalazł taką informacje ? Za sms oferujemy tylko i wyłącznie konta www Serwery VPS jak i dedykowane nigdy nie będą za SMS Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
conra 10 Zgłoś post Napisano Czerwiec 27, 2009 Gdzie ktoś znalazł taką informacje ?Za sms oferujemy tylko i wyłącznie konta www Serwery VPS jak i dedykowane nigdy nie będą za SMS Gdzieś widziałem na forum vps'a za kilka takich sms i zdawało mi się, że to byliście wy:-) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Active-Hosting Zgłoś post Napisano Czerwiec 27, 2009 Gdzieś widziałem na forum vps'a za kilka takich sms i zdawało mi się, że to byliście wy:-) Nigdy w życiu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
conra 10 Zgłoś post Napisano Czerwiec 27, 2009 Nigdy w życiu To może to były www za sms (sorki za offtop ale może się przyda, może a-v się namówi ) @down Jeszcze można poprosić rodziców o vps zamiast kieszonkowego. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Linux 0 Zgłoś post Napisano Czerwiec 27, 2009 Nie opłaca się to żadnej z stron. Wielki problem stanowi dla Ciebie podejście do banku/na pocztę i wypełnienie druku raz na mc/rok? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Malas 0 Zgłoś post Napisano Czerwiec 27, 2009 To może to były www za sms (sorki za offtop ale może się przyda, może a-v się namówi ) @down Jeszcze można poprosić rodziców o vps zamiast kieszonkowego. ludzie czy wy całkiem oszaleliście? ruszyć się nie chce i przelew zrobić.. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Zgłoś post Napisano Czerwiec 27, 2009 Malas ale trzeba kombinować, jak się chce warezika postawić : ) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
crazyluki 114 Zgłoś post Napisano Czerwiec 27, 2009 Hitme na żądanie pewnie umożliwi Ci taką płatność. Wiem, bo czytałem to gdzieś na WHT.pl ;-) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Malas 0 Zgłoś post Napisano Czerwiec 27, 2009 Hitme na żądanie pewnie umożliwi Ci taką płatność. Wiem, bo czytałem to gdzieś na WHT.pl ;-) jak dobrze pamiętam to p. Marek z hitme coś takiego pisał. No ale bez przesady.. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość AceDude Zgłoś post Napisano Czerwiec 27, 2009 Czizas, dotpay umożliwia płatności nawet w żabce i na orlenie, więc zostawmy SMSy do komunikacji i płacenia za MALUTKIE cosie... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lan Hikari 3 Zgłoś post Napisano Czerwiec 27, 2009 Jak już wspomniał Malas takie coś było ale w przypadku BudgetVPS w HitMe Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Adami 0 Zgłoś post Napisano Czerwiec 27, 2009 ja bym nigdy w życiu nie kupił VPS za sms. Wole już kupić sobie coś lepszego a nie dawać 2x więcej kasy... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
miguslaw 11 Zgłoś post Napisano Kwiecień 8, 2010 Castpol.pl Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
marekxbx 71 Zgłoś post Napisano Październik 7, 2010 Zapraszam na nową odsłonę BudgetVPS.pll obecnie pakiet Server VPS1 można zakupić za jednego smsa! Automatyczna aktywacja ! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Marek607 655 Zgłoś post Napisano Październik 8, 2010 a sms za jaką kwotę?? Bo nie mogę znaleść. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
marekxbx 71 Zgłoś post Napisano Październik 8, 2010 Należy wysłać SMSa za 25zł netto Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kolopik 222 Zgłoś post Napisano Październik 8, 2010 Należy wysłać SMSa za 25zł netto sorry za offtop. W ofercie tutaj: http://budgetvps.pl/index.php?p=oferta Macie zdublowane "Utrzymywanie DNS:" Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
marekxbx 71 Zgłoś post Napisano Październik 8, 2010 Done. Jeżeli chodzi o serwery vps za sms już od dawna w hitme.net.pl oraz budgetvps.pl jest możliwość płacenia poprzez sms z automatyczną realizacją. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Adam123BMX Zgłoś post Napisano Listopad 3, 2010 Na www.logout.pl masz wirtualny portfel go doładowujesz poprzez sms i możesz kupić co chcesz domene ,vps ,serwer www Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
miguslaw 11 Zgłoś post Napisano Listopad 13, 2010 również na vps4u.pl doładować można portfel smsami a potem kupić vpsa^^ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lan Hikari 3 Zgłoś post Napisano Listopad 13, 2010 również na vps4u.pl doładować można portfel smsami a potem kupić vpsa^^ ponieważ biznes-host, logout i vps4u to jedna i tak sama firma.. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Zgłoś post Napisano Styczeń 25, 2011 Sprawdź sobie jeszcze ofertę Serwer vps to jest firma exone.pl za 19 zł na miesiąc i jeszcze za każdą z usług można chyba sobie zapłacić przez SMS Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach