jeffmills 0 Zgłoś post Napisano Czerwiec 26, 2009 niewiem ale moje 3 strony ktore sa na prohoscie nie chodza. a i www.prohost.pl tez nie dziala? ocb? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Sebak 298 Zgłoś post Napisano Czerwiec 26, 2009 Zobacz czy nie masz problemów z łączem. U mnie śmiga strona prohost bezproblemowo. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
webh.pl 229 Zgłoś post Napisano Czerwiec 26, 2009 U mnie również śmiga... ;-) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
.net 0 Zgłoś post Napisano Czerwiec 26, 2009 UPC, również śmiga. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Prohost 345 Zgłoś post Napisano Czerwiec 26, 2009 Może nie działać z sieci Orange w tej chwili. Z tego co wiem to jakaś sieć nawaliła po drodze i technicy serwerowni z nimi rozmawiają o problemie. Według nich do północy powinno działać. Nie ma niestety możliwości szybszej naprawy bo problem nie leży po stronie naszej serwerowni. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
jeffmills 0 Zgłoś post Napisano Czerwiec 27, 2009 thx za reply Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach