kasper93 0 Zgłoś post Napisano Czerwiec 26, 2009 Witam! Poszukuje hostingu darmowego bądź nie drogiego płatnego... Moje wymagania: -PHP z obsługą cURL i GD -Cron, który byłby uruchamiany co 5min... Pojemność itp. nie są ważne ponieważ mam zamiar wrzucić tam tylko mały skrypcik... Zależy mi żeby szybko ten skrypt się wykonywał i tyle Pozdro Ps. Tu fajnie chodziło ale suspenda złapałem po 6h crona można minimalnie na 15min ustawić ;/ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
webh.pl 229 Zgłoś post Napisano Czerwiec 26, 2009 Zapraszam do zapoznania się z nasza ofertą przygotowaną dla użytkowników WHT oraz PiO http://www.webhostingtalk.pl/index.php?s=&...st&p=163562 Pozdrawiam :-) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Designer 0 Zgłoś post Napisano Czerwiec 26, 2009 Bot pod menelgame? Na webd.pl za 3 złote miesięcznie mam odpalone 5 skryptów i każdy wykonuje się co minutę. Raz był problem, bo cron się zawiesił, ale naprawili dość szybko. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kasper93 0 Zgłoś post Napisano Czerwiec 26, 2009 Nie bot heh mam taki mały skrypcik który muszę przetestować w prawdziwych warunkach... Dzięki protestuje webd 4zł idealna cena :0 Pozdro Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach