me_love_u 0 Zgłoś post Napisano Czerwiec 24, 2009 No więc XXL-Web został zakupiony. Kilka dni temu poszła wpłata i prócz „Potwierdzenie zamówienia” nic więcej nie przyszło. Próba kontaktu zarówno e-mail jak i telefoniczna bez skutku. Na szczęście przez przypadek udało mi się odnaleźć panel Plesk i odpowiedni adres FTP. Przez przypadek bo na stronie wsparcie jest zorganizowane w najgorszy sposób jaki do tej pory widziałem. Wgrałem testowy plik na FTP. Chcę teraz przepisać domenę z Home.pl na to: http://me-love-u.001.files.server4rent.eu/ (Chyba że sa jakieś inne adresy – ale nie widzę ich nigdzie) Przekierowanie w Home.pl domeny mmolab.pl pod ten adres sprawia pewne problemy. Jeśli przy pomocy takiego adresu zaserwuje komuś link do pobrania – pobiera się wyłącznie plik HTML z ramką do odpowiedniego obiektu. Tymczasem zależy mi na linkach typu „Zapisz plik docelowy...” Chcę przenieść tą domenę bezpośrednio na ten cały server4rent.eu – jak to zrobić? Panel administracyjny jest napisany tak że wszystko działa z wyjątkiem opcji DNS... Nie widzę też nigdzie adresów IP. Zależy mi na zakamuflowaniu tego adresu pod tą domenę. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
me_love_u 0 Zgłoś post Napisano Czerwiec 24, 2009 Udało mi się dodzwonić. Wszystko zostało załatwione. Śmiga ;-) Można skasować tą i poprzednią wiadomość. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach