wesolak 7 Zgłoś post Napisano Czerwiec 24, 2009 Witam, poszukuję gry na PC, która polega na prowadzeniu linii lotniczych oraz posiadająca możliwość latania samolotami własnych linii. Zna ktoś może jakiś ciekawy tytuł? Pozdrawiam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
patryk 451 Zgłoś post Napisano Czerwiec 24, 2009 Do pierwszej części opisu pasuje nieśmiertelny Airline Tycoon, no ale tam sobie nie polatasz. Nic nowszego niestety Ci nie polecę bo nie tykam Windowsa od paru dobrych lat . Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
zoozool 0 Zgłoś post Napisano Czerwiec 24, 2009 również pomyślałem o tej grze i chyba nie wymyślili nic lepszego... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
wesolak 7 Zgłoś post Napisano Czerwiec 24, 2009 Chyba pozostanie mi zainstalowanie dwóch osobnych gierek:D Swoją drogą tknęło mnie na te samoloty z rana dziś Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
www.ionic.pl 535 Zgłoś post Napisano Czerwiec 24, 2009 Chyba pozostanie mi zainstalowanie dwóch osobnych gierek:D Swoją drogą tknęło mnie na te samoloty z rana dziś Fajne były te gierki z serii Tycoon Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ksk 67 Zgłoś post Napisano Czerwiec 24, 2009 Zainstaluj sobie Hospital Tycoon jedna z najlepszych Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
malu 460 Zgłoś post Napisano Czerwiec 24, 2009 Hospital Tycoon ... kurde nie wiem czemu ta gra kojarzy mi się z PSX Dobre 10 lat wstecz, PSX, padzik w ręce i heja Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach